Steliștii sunt conștienți de miza meciurilor cu Partizan: "În această dublă ne jucăm viitorul"

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Steliștii sunt conștienți de miza meciurilor cu Partizan:

Antrenorul din acte al Stelei, Masimo Pedrazzini, a susținut o conferință de presă înaintea meciului dintre Steaua și Partizan Belgrad, din prima manșă a turului trei preliminar al Ligi Campionilor. Italianul a subliniat că viitorul roș-albaștrilor depinde de dubla cu echipa sârbă.

'Trebuie să avem o atitudine mai bună, în comparație cu ultimul joc disputat acasă, cu AS Trencin (2-3, n. red.). În această dublă ne jucăm viitorul'', a subliniat tehnicianul italian înaintea meciului de miercuri cu campioana Serbiei. (...)

Să nu primim gol acasă este principalul obiectiv pentru orice echipă gazdă. Este important să nu primim gol la București. Trebuie să ne gândim că este o dublă foarte importantă. Trebuie ca jucătorii să fie concentrați și determinați. (...)

Vom încerca să înscriem și să nu primim gol la București. Vreau să menținem un echilibru în fazele cu minge și fazele fără minge. Dar să știți că nu este o tragedie dacă vom primi gol miercuri. Spun asta pentru că se va juca soarta calificării în meciul retur'', a declarat Pedrazzini, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

loading...
PUTETI CITI SI...