Inteligența Artificială l-a dat gata pe Becali: Ce-a putut să scrie ChatGPT despre patronul FCSB intrece orice imaginatie

Postat la: 16.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Inteligența Artificială l-a dat gata pe Becali: Ce-a putut să scrie ChatGPT despre patronul FCSB intrece orice imaginatie

Gigi Becali este un personaj emblematic pentru fotbalul românesc. De multe ori, patronul FCSB a fost în atenția publicului din cauza replicilor cu iz comic și a personalității sale spumoase.

„Gigi Becali, antrenor FCSB, o personalitate cunoscută în fotbalul românesc
Cu el pe bancă, echipa e mereu pe primul loc
Un conducător cu dorința de a învinge mereu non-stop
Așadar, să ne bucurăm de prezența sa în fotbalul românesc
Gigi Becali, un antrenor puternic și focos cu adevărat
Un om dedicat și pasionat de echipa sa și de succes
A luptat și încă luptă pentru ca FCSB să fie de temut și fericit"
,

este poezia compusă de către inteligența artificială pentru Gigi Becali, potrivit Digi Sport. Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, s-a amuzat când a auzit ultimul vers. „N-a găsit altă rimă", a râs acesta.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a anunțat, așa cum a făcut-o în mai multe rânduri, că vrea să se retragă din fotbal. Patronul lui FCSB a vorbit despre posibilitatea ca una dintre cele trei fiice, Teodora (28 de ani), Alexandra (27 de ani) și Cristina (22 de ani), să preia acțiunile.

„Astăzi mă gândeam să o termin, să dau acțiunile, dar fetele nu vor să ia acțiunile, ele nu au chef. Am un ginere, dar nu pot să dau averea... Asta se lasă la copil, nu la ginere. Poate să las la nepoți... Poate conving una dintre fete să îi dau acțiunile, să scap de ei. Au ajuns să mă cheme pe mine să dau explicații... Se numesc ei între ei, fac ei între ei... Te doare capul la ce mizerii fac", a spus Gigi Becali la ProSport Live, în urmă cu câteva zile.

loading...
PUTETI CITI SI...