Pariuri live: ghid pentru incepatori

Postat la: 17.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Pariuri live: ghid pentru incepatori

Pariurile live reprezinta o oportunitate excelenta de a obtine castiguri rapid, asa ca nu putine sunt persoanele care aleg sa parieze astfel. Cu toate acestea, sa joci la pariuri live e mult mai dificil decat la pariuri pre-meci, asa ca nu ar trebui sa te aventurezi daca nu ai mai jucat la pariuri live pana acum

Insa stim bine ca iti doresti sa joci la pariuri live si nu vrei sa renunti la acest gand, motiv pentru care am decis sa realizam un ghid care sa iti fie util in acest sens. Poti gasi sfaturile noastre in randurile imediat urmatoare:

Alege o agentie performanta

Inainte de toate, trebuie sa alegi o casa de pariuri care are o sectiune de pariuri live cat mai bine pusa la punct. Nu toate agentiile pun accent pe optiunea de a paria pe evenimentele in desfasurare, asa ca nu trebuie sa te grabesti sa faci o alegere oarecare.

Daca ai nevoie de o recomandare in acest sens, iti putem sugera sa joci pariuri live la Winmasters deoarece astfel suntem siguri ca nu vei regreta alegerea pe care o vei face, ci dimpotriva, se va dovedi a fi cea mai inspirata alegere.

Te vei convinge ca Winmasters reprezinta o alegere potrivita imediat dupa ce vei plasa primele pariuri live. In acest fel, vei experimenta personal calitatea serviciilor oferite de acest operator iar astfel vei vedea ca a fost o alegere buna.

Fii responsabil!

Atunci cand joci la pariuri live este foarte riscant! Asta deoarece te poti lasa usor dus de val, asa ca responsabilitatea trebuie sa reprezinte principala ta preocupare.

Nu te lasa dus de val iar daca simti ca ai pariat mai mult decat era necesar, pur si simplu ia o pauza. In acest fel, riscul de a deveni dependent va fi redus, ceea ce sigur iti doresti.

Urmareste evenimentul pe care pariezi

La pariurile live, intuitia joaca un rol foarte important. Prin urmare, poate fi de ajutor sa urmaresti evenimentul pe care pariezi, astfel incat sa poti intui mai rapid anumite evenimente care s-ar putea produce.

Multe case de pariuri ofera un streaming live pentru evenimentele pe care pariezi, asa ca ar putea fi o solutie in acest sens.

Cu toate acestea, iti recomandam sa urmaresti meciul la TV sau chiar live de pe stadion, daca ai aceasta posibilitate. Asta deoarece streamurile de pe site-urile caselor de pariuri sunt cu cateva secunde intarziate, iar astfel vei avea un handicap pe care nu ti-l doresti.

Statisticile pot fi de ajutor

Nu putem sa nu iti recomandam sa folosesti statisticile la pariuri live, deoarece aceasta poate fi strategia cheie cu ajutorul careia sa obtii cat mai multe castiguri!

Chiar daca la pariurile live trebuie sa fii mereu atent pentru a plasa pariurile avantajoase, asta nu inseamna ca nu exista timp sa analizezi statisticile.

Verifica istoricul, afla cat de des marcheaza echipele dar si alte informatii care te pot ajuta sa intuiesti anumite evenimente.

Suntem siguri ca statisticile iti vor fi de mare ajutor pentru a alege pariuri castigatoare, asa ca exploateaza-le cat se poate de mult.

Vei observa ca eforturile tale vor da roade iar astfel profitul din contul tau va fi intr-o continua crestere.

Documenteaza-te

Este foarte important sa stii cat mai multe informatii despre evenimentul pe care alegi sa pariezi live.

Chiar daca deciziile vin adesea spontan, documenteaza-te in prealabil iar astfel sansa de a obtine un pariu castigator va creste!

Afla care este miza meciului sau daca exista absente importante. Orice detaliu conteaza atunci cand joci la pariuri live, asa ca nu trebuie sa ignori potentialul pe care il are o buna documentare.

De asemenea, aceasta ar trebui sa fie o practica general valabila ori de cate ori pariezi, indiferent ca este vorba despre un pariu live sau un pariu pre-meci.

Nu te implica sentimental

Atunci cand pariezi, trebuie sa fii rece si calculat. Prin urmare, evita cat se poate de mult sa pariezi pe meciurile pe care le joaca echipa ta preferata sau sportivii pe care ii simpatizezi.

Explicatia este foarte simpla: in astfel de situatii, vei fi foarte tentat sa pariezi pe victoria lor din simplul motiv ca iti doresti ca ei sa fie invingatori.

Prin urmare, chiar daca va fi foarte tentat sa pariezi pe aceste evenimente, mai ales daca le vei vedea in oferta agentiei, este important sa le ignori.

Pariaza doar pe evenimentele in care nu esti implicat sentimental, iar astfel vei putea lua decizii mai calculate si cu sanse mai mari de reusita.

Acestea sunt cele mai importante sfaturi pe care ti le putem oferi pentru momentele in care decizi sa pariezi pe evenimente sportive aflate in plina desfasurare.

Aplica-le si tu ori de cate ori alegi sa pariezi live si suntem sigur ca iti vor fi de mare ajutor! Noua nu ne mai ramane decat sa iti uram succes!

loading...
PUTETI CITI SI...