Cutremur în Formula 1: SEXGATE la Redbull, echipa campioană din ultimele două sezoane

Postat la: 06.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Cutremur în Formula 1: SEXGATE la Redbull, echipa campioană din ultimele două sezoane

Șeful Red Bull Racing, Christian Horner, în vârstă de 50 de ani, se află în centrul unei anchete conduse de un avocat independent desemnat să examineze acuzațiile unei foste angajate.

Potrivit ziarului olandez De Telegraaf, Horner, care este căsătorit cu fosta Spice Girl Geri Halliwell, a fost acuzat de "comportament nepotrivit". Ca răspuns la aceste acuzații, Horner a declarat: "Neg complet aceste afirmații". Red Bull, echipa campionului mondial Max Verstappen, a declarat că "ia aceste chestiuni extrem de în serios".

Un purtător de cuvânt a declarat: "Nu am avut nici o problemă: "După ce a fost informată despre anumite acuzații recente, compania a lansat o investigație independentă. "Acest proces, care este deja în curs de desfășurare, este realizat de un avocat specializat extern.

"Compania ia aceste chestiuni extrem de în serios, iar ancheta va fi finalizată cât mai curând posibil din punct de vedere practic. "Nu ar fi adecvat să facem alte comentarii în acest moment." Horner, care are un salariu estimat la 8 milioane de lire sterline la Red Bull, s-a pregătit pentru sezonul 2024, în timp ce echipa încearcă să-și apere titlurile de campion.

loading...
PUTETI CITI SI...