ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Anghel Iordănescu, după semieșecul cu Finlanda: "Trebuie să ne cerem scuze în fața publicului"

Postat la: 09.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

România vs Finlanda 1-1 EURO 2016. Anghel Iordănescu: Trebuie să ne cerem scuze în fața publicului

România abia a scos un egal în meciul cu Finlanda după un gol marcat în minutele de prelungire. Antrenorul Anghel Iordănescu și-a băgat jucătorii în ședință imediat după ieșirea de pe teren, iar apoi a declarat că echipa trebuie susținută pentru ultimul meci din grupă, devenit decisiv în acest moment. 

n primul rând aș vrea să spun că regretăm ce s-a întâmplat. Probabil dacă reușeam să marcăm în prima repriză, una extrem de bună, în care ne-am creat o sumedenie de ocazii, alta ar fi fost situația din a doua repriză. Din păcate ne-a lipsit concentrarea din fața porții. În repriza a doua am început meciul foarte bine, din păcate am primit acel gol care a dus la o cădere psihică și morală. Mă bucur că am reușit să egalăm", a declarat selecționerul.

"În ceea ce privește ședința de după meci, Iordănescu a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor. "Din păcate ajungem din nou ca ultimul meci să decidă calificarea și sunt convins că o putem obține în Feroe. Le-am reproșat jucătorilor că au deschis prea mult jocul, au riscat. Că au avut acea cădere, nu era normal la acest nivel ca întreaga echipă să aibă momente de panică. Dar trebuie să-i încurajăm pentru că tot ei vor aduce calificarea. Panica s-a datorat momentelor în care jucătorii din apărare au făcut un marcaj mai larg. Eu mă așteptam ca jucătorii din atac, la numărul mare de ocazii, să reușească să dea gol. Altul era rezultatul dacă marcau. Până la urmă s-a făcut dreptate și am reușit să egalăm", a adăugat Anghel Iordănescu.

În ceea ce privește meciul de duminică, selecționerul susține că nu va fi un meci simplu. "De aceea este frumos fotbalul pentru că te duce de la agonie la extaz. Cred că în Feroe avem nevoie de o victorie. Trebuie să ne cerem scuze în fața publicului, noi suntem cei care am ajuns să depindem de ultimul joc. Din punctul meu de vedere noi", a încheiat selecționerul.

Naționala de fotbal a României a remizat, scor 1-1, în compania reprezentativei similare a Finlandei, joi seara, într-un meci care a avut loc pe Național Arena, în etapa a 9-a a Grupei F, din preliminariile Campionatului European din 2016.

loading...
PUTETI CITI SI...