Reghecampf, implicat într-un scandal! Antrenoprul Stelei ar fi lovit un minor, într-un local

Postat la: 28.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Reghecampf, implicat într-un scandal! Antrenoprul Stelei ar fi lovit un minor, într-un local

Laurenţiu Reghecampf ar fi fost implicat într-un scandal, în noaptea de vineri spre sâmbătă. cu un puști de 17 ani din București, scrie gsp.ro.

Antrenorul l-ar fi lovit cu capul în gură pe minor. Sursa citată susţine că Reghe se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar întreaga scenă ar fi avut loc la masa unor liceeni, prieteni cu Rebeca, fiica vitregă a tehnicianului.

Reghecampf i-ar fi cerut Rebecăi să plece de la masa respectivă, iar la refuzul acesteia, a reacţionat nervos şi a început să ţipe. Când unul dintre puştii de la masă a încercat să calmeze spiritele, antrenorul roş-albaştrilor l-a lovit cu capul în gură.

Lucrurile puteau degenera, fără intervenţia unui bodyguard, care a trebuit, la rândul său, să facă faţă furiei lui Reghecampf. Ulterior, tehnicianul Stelei a încercat să facă pace cu minorii şi l-a trimis pe Marius Ianuli, alături de care se afla în club, să le promită acestora bilete la lojă la următorul meci al campioanei.

Copiii au refuzat oferta, astfel că sursa citată scrie că Reghe a luat legătura cu tatăl victimei şi i-a cerut să nu depună o plângere la poliţie, în schimbul unei sume de bani.

 

loading...
PUTETI CITI SI...