Mutu a explicat de ce nu a intrat pe teren în meciul cu Botoșani: „Voiam să ma calific în play-off, nu în play-out"

Postat la: 27.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Mutu a explicat de ce nu a intrat pe teren în meciul cu cu Botoșani: „Voiam să ma calific în play-off, nu în play-out

Adrian Mutu este mai mult decât un simplu jucător la ASA Tg. Mureș. Briliantul se pregătește pentru cariera de antrenor și a pus umărul la alcătuirea echipei de start a formației ardelene, pentru meciul cu FC Botoșani, din etapa a 26-a a Ligii 1. Mutu a explicat de ce a decis să rămână pe banca de rezerve.

"După bancă e mai greu decât pe teren, mai ales după ultimele discuții. N-am nici o postură nouă. E meritul tuturor și mai ales al băieților pentru victorie. Am decis că cel mai bine pentru echipă să nu intru azi. Voiam ca Mutu să joace în play-off, nu în play-out. Studiez pentru a fi antrenor. În primul rând trebuie să-mi iau licențele și apoi să-mi găsesc o echipă", a declarat Mutu, la Digi Sport.

A șasea echipă calificată în play-off-ul Ligii 1 este ASA Tg. Mureș, în urma rezultatelor înregistrate sâmbătă seara, în etapa a 26-a, ultima din sezonul regulat. Vicecampioana României a câștigat meciul disputat pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-0, în timp ce CSMS Iași a remizat cu Steaua, scor 1-1.

 

loading...
PUTETI CITI SI...