Mihai Stoica a acordat prima declarație presei, după condamnarea din Dosarul Transferurilor! Anunț pentru fanii Stelei

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Mihai Stoica a acordat prima declarație presei, după condamnarea din Dosarul Transferurilor

Sursa foto: mondonews.ro

Mihai Stoica a primit o permisie de trei zile din partea conducerii penitenciarului Jilava, după condamnarea din martie 2014, și vorbit cu jurnaliștii arabi de la publicația akhbaar24.

Fostul manager al ros-albastrilor s-a plâns de presiunea făcută de suporteri. El a dezvăluit că Steaua urmărește regimentarea jucătorilor Lucian Sânmărtean și Lukasz Szukala.

"Este o anumită presiune din partea suporterilor pentru a realiza transferuri importante în această perioadă și am discutat deja cu antrenorul Mirel Rădoi despre ce are nevoie în noul sezon. Vom vedea ce putem face pentru a aduce câteva nume importante pentru că este clar că echipa are nevoie de un suflu proaspăt.

În trecut am vândut foarte mulți jucători de calitate, iar acest lucru se vede acum, ne costă din punct de vedere al competivității. Urmărim câțiva tineri de mare perspectivă, însă am putea readuce la echipă și o parte a fotbaliștilor cedați în ultimii ani.

Nu este niciun secret că Sânmărtean și Szukala se află pe lista celor pe care ni i-am dori înapoi în lot. Cei doi sunt fotbaliști importanți, ambii cu mare experiență. Totul depinde de ei și de clubul la care se află acum. Există câteva probleme financiare între noi și clubul saudit și acum așteptăm să vedem ce se va întâmpla, însă este clar ca revenirea lui Sânmărtean și Szukala la Steaua ar reprezenta o mare bucurie pentru noi", a spus Meme Stoica pentru akhbaar24, citat de ziare.com.

Al Ittihad nu a achitat încă suma de transfer pentru Szukala șli Sânmartean, jucători vânduți de Steaua iarna trecută.

 

 

loading...
PUTETI CITI SI...