Mihaela Buzărnescu în victoria cu Bertens: "Morții mă-tii de arbitră, tot game-ul mi l-ai furat!"

Postat la: 27.06.2018 07:55 | Scris de: ZIUA NEWS

Mihaela Buzărnescu în victoria cu Bertens:

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 28 WTA) a reușit o revenire miraculoasă în meciul de azi cu Kiki Bertens și s-a calificat în optimile turneului de la Eastbourne. Jucătoarea noastră s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3, după două ore și 42 de minute.

Nervii jucătoarei noastre au fost întinși la maximum pe toată durata partidei. Mihaela a recurs la un limbaj vulgar în unele momente din meci, ținta unora dintre injurii fiind chiar arbitra meciului. "Morții mă-tii!", "Mănânc mingile astea", "Înjur de nu mai pot", "Te urăsc, arbitro!", "Mi-ai furat tot ghemul, morții mă-tii de arbitră, ce-mi face, tot ghemul mi l-ai furat", "Dracu să te ia de proastă" au fost câteva dintre înjurăturile scăpate de Mihaela Buzărnescu, acestea fiind ațintite spre arbitră, dar și spre propria persoană.

Reacțiile Mihaelei Buzărnescu au fost captate de microfoanele ambientale, iar jucătoarea noastră ar putea fi amendată drastic de WTA. Buzărnescu va juca în turul următor cu Jelena Ostapenko, învingătoare în fața jucătoarei din Estonia, Kaia Kanepi, scor 6-3, 7-5. Cele două s-au mai întâlnit o dată în acest an, la Doha, Mihaela reușind o victorie categorică, 6-1, 6-3.

 

 

loading...