Hermannstadt e adversara Craiovei din finala Cupei Romaniei, dupa o victorie superba la Medias!

Postat la: 11.05.2018 08:18 | Scris de: ZIUA NEWS

Hermannstadt e adversara Craiovei din finala Cupei Romaniei, dupa o victorie superba la Medias!

AFC Hermannstadt a trecut de Gaz Metan Medias, 3-2 (1-0 in tur), in semifinalele Cupei Romaniei, si o va intalni pe U Craiova in ultimul act. Mansa retur s-a decis intr-o prima repriza spectaculoasa, cu 4 goluri. Sergiu Popovici a trimis mingea in poarta pentru gazde dupa doar 6 minute, iar prim divizionara parea sa reuseasca o rasturnare spectaculoasa.

Stefan Blanaru si Petrisor Petrescu, cu un gol superb din marginea careului de 16 metri, au taiat elanul mediesenilor. Cristi Sirghi a deviat apoi o centrare in propria poarta in minutul 31 si a limpezit apele. Repriza secunda a fost controlata steril de Gaz Metan. Cea mai mare sansa a venit cu 20 de minute inaintea finalului, cand Olaru a trimis peste poarta dintr-o pozitie ideala.David Caiado a redus din diferenta in minutul 78, un gol tardiv si inutil, care a stabilit scorul final, 3-2 in favoarea sibienilor.

AFC Hermannstadt intra intr-o galerie selecta, egaland o performanta nemaiintalnita din sezonul 1981/1982, ultima finala in care a fost implicata o echipa dintr-un esalon inferior. Atunci, divizionara secunda FC Baia Mare pierdea finala Cupei Romaniei disputata impotriva lui Dinamo. Vezi AICI toate finalele in care au fost implicate formatii din esaloanele inferioare.

loading...