Gigi Becali l-a făcut praf pe Dan Petrescu: "El înjură de morţi şi de familie, nu s-a mai pomenit un om atât de obraznic. Ia pleacă, bă, din România!"

Postat la: 12.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Gigi Becali l-a făcut praf pe Dan Petrescu:

Gigi Becali a tunat după meciul cu Viitorul, dar nu din cauza jocului echipei sale, care a câştigat derby-ul cu Viitorul, 2-1. Omul cu banii de la FCSB e foarte supărat pe Dan Petrescu şi i-a cerut acestuia să plece din România după atitudinea pe care a avut-o la adresa arbitrului Iulian Călin în momentul în care a fost eliminat.

Becali continuă duelul de la distanţă cu Dan Petrescu şi cu cei de la CFR. Finanţatorul FCSB-ului e foc şi pară pe antrenorul ardelenilor după evenimentele care au avut loc în Gruia în timpul şi după meciul cu CSM Poli Iaşi. Dan Petrescu l-a înjurat pe arbitrul Iulian Călin după ce acesta l-a trimis în tribune pentru proteste. Antrenorul CFR-ului a fost nemulţumit că centralul a dictat penalty pentru CSM Poli Iaşi.

"Cu CFR... Păi cu CFR să se dea lumea la o parte, că e Dan Petrescu acolo! El înjură pe toată lumea de familie pe acolo! Când nu primeşte penalty la mişto, zice că a venit în România pentru că el e mare: <Eu sunt Dan Petrescu, bă, eu va înjur de morţi şi de familie şi trebuie să acceptaţi>. El înjură de morţi şi de familie, dar pe el să nu-l elimine, că el e Dan Petrescu! Aşa cum îi înjură pe jucători, să-i înjure şi pe arbitri, că sunt ai lui. Ia pleacă, ba, Dan Petrescu din România, dacă nu îţi convine! Înjuri tu pe toată lumea! Nu s-a mai pomenit un om atât de obraznic", a spus Becali la PRO X. Meciul dintre CFR Cluj şi FCSB se va juca duminica viitoare, în Gruia, de la ora 20:45, în etapa a doua din play-off-ului Ligii 1.

loading...
PUTETI CITI SI...