Gică Popescu și MM Stoica au câștigat campionatul de fotbal al penitenciarelor

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Gică Popescu și MM Stoica au câștigat campionatul de fotbal al penitenciarelor

Sursa foto: observatoruldeph.ro

Fostul internațional român Gheorghe Popescu a fost, marţi, antrenorul echipei de fotbal a deţinuţilor de la Jilava, care a participat la un turneu la care au mai luat parte echipele penitenciarelor Poarta Albă, Giurgiu, Mărgineni, Ploieşti, Rahova şi Găeşti, potrivit Mediafax.

Meciurile au fost arbitrate de Ion Crăciunescu. Competiţia a fost câștigată de echipa de la Jilava, din care au făcut parte fostul internaţional Gheorghe Popescu şi fostul manager general al FC Steaua Mihai Stoica.

"A fost o competiţie organizată excelent. Meciurile s-au disputat pe terenul din interiorul Penitenciarului Jilava. Arbitrii am fost eu şi Viorel Sandu. A câştigat echipa Penitenciarului Jilava competiţia, echipa lui MM Stoica şi a lui Gică Popescu. Au jucat amândoi, au jucat în apărare. Au jucat foarte bine. Dar e normal asta, la Gică Popescu mă aşteptam să joace impecabil, dar şi MM Stoica a jucat foarte bine. Şi, din câte am înţeles, amândoi au făcut pregătirea cu echipa. Au fost antrenorii. Se vedea că este echipa mai pregătită. Finala au jucat-o cu Severinul şi au câştigat-o cu 3-0. Dar nu asta contează, v-am spus, m-a impresionat foarte mult organizarea acestui turneu", a spus Crăciunescu.

Meciurile de fotbal s-au disputat în cadrul Festivalului Naţional Interpenitenciar, ediţia a II-a.

"Organizarea evenimentului a urmărit consolidarea şi dezvoltarea reţelei de suport pentru deţinuţi prin promovarea activităţilor culturale, artistice şi sportive desfăşurate în colaborare cu societatea civilă, pentru optimizarea intervenţiei derulate de către reprezentanţii instituţiilor publice şi ai organizaţiilor neguvernamentale în unităţile de detenţie şi creşterea şanselor de recuperare socială a persoanelor care au executat sancţiuni privative de libertate", a arătat Administraţia Naţională a Penitenciarelor, într-un comunicat de presă.

Gheorghe Popescu ar putea fi eliberat condiţionat, după ce Judecătoria Sectorului 4 a stabilit că îndeplineşte criteriile, o decizie definitivă urmând să fie dată însă de Tribunalul Bucureşti.

loading...
PUTETI CITI SI...