LIGA I

FC Dinamo vs ASA Tg. Mureș, etapa a 14-a, avancronica. Ora și televizarea meciului

Postat la: 17.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

FC Dinamo vs ASA Tg. Mureș, etapa a 14-a, avancronica. Ora și televizarea meciului

Sursa foto: fanatik.ro

FC Dinamo și ASA Tg. Mureș se întâlnesc sâmbătă seara, pe arena din Ștefan cel Mare, în etapa a 14-a a Ligii I, prima a returului. Dinamoviștii au câștigat un singur meci în ultimele cinci disputate în Liga 1, 3-1 la Chiajna. În rest, alb-roșii au mai înregistrat două remize şi două înfrângeri. De partea cealaltă, mureşenii nu au mai învins în Liga 1 din 28 august, atunci când s-au impus la Iaşi cu 1-0. Au urmat trei rezultate de egalitate şi o înfrângere.

Pe teren vor fi două dintre cele mai bune defensive din campionat, Dinamo - 9 goluri încasate, ASA - 8. Dinamo și ASA Tg. Mureș s-au întâlnit de șapte ori în primul eșalon fotbalistic, palmaresul fiind net favorabil bucureştenilor. Aceştia au reuşit patru victorii, în timp ce mureşenii s-au impus doar o singură dată.
Ultima confruntare directă, cea din tur, a fost şi singura în care cele două formații nu au marcat - sursa: lpf.ro

Venim după un joc bun, am avut o circulație bună, un joc spectaculos și o calificare în semifinalele Cupei Ligii. Acum trebuie să facem cât mai puține greșeli și să începem să și socotim. Dacă vom câștiga ne distanțăm la cinci puncte de Târgu Mureș și ar fi un lucru extrem de bun. Știu că nu va fi ușor, dar am încredere pentru că echipa joacă mult mai bine decât a făcut-o în tur, și mă refer la meciul din Cupa Ligii", a declarat antrenorul Mircea Rednic înaintea partidei din prima etapă a returului, potrivit site-ului oficial al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Înaintea meciului direct, Dinamo ocupă locul 5, cu 21 de puncte, în timp ce formația ardeleană ocupă poziția următoare în clasament, cu 19 puncte.

Meciul dintre Dinamo și ASA Tg. Mureș se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30 și va fi televizat de Digi Sport, Dolce Sport și Look.

 

loading...
PUTETI CITI SI...