LIGA 1

Etapa a 4-a. FC Botoșani - Steaua, ora meciului și televizare. Leo Grozavu: "Apar diferiți oameni să pună o presiune suplimentară"

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Etapa a 4-a. FC Botoșani - Steaua, ora meciului și televizare. Leo Grozavu:

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Leo Grozavu e pus pe scandal. La ultimul meci disputat de FC Botoșani, moldovenii au fost învinși, în deplasare, de ACS Polli Timișoara, scor 1-0. Atunci, antrenorul a acuzat arbitrajul. Înaintea meciului cu Steaua, din cadrul etapei a patra a Ligii I, Grozavu a răbufnit la adresa arbitrilor.

"Vreau să atrag atenţia, pentru că văd că se practică în fotbalul românesc. De fiecare dată când apare un joc important pentru o echipă, apar diferiţi oameni din conducerile acestor echipe la televiziune, se plâng că nu au avut arbitraje corecte, să pună o presiune suplimentară.

Botoşaniul nu a făcut-o niciodată, dar sper ca, prin vocea mea, să fie lumea foarte atentă. De fiecare dată când se analizează jocul Botoşaniului, împotriva noastră se găsesc tot felul de... că au fost penalty-uri, eliminări. În schimb, atunci când trebuie să se judece corect şi pentru noi, nu există acest lucru.
La Timişoara nu cred că am beneficiat de cel mai bun arbitraj. Am avut penalty clar care ne-a fost refuzat, a mai fost o intrare mult peste limita regulamentului la Neziri. Am ieşit cu trei jucători accidentaţi de pe teren
", a spus Leo Grozavu.

Meciul FC Botoșani - Steaua, din cadrul etapei a 4-a a Ligii I va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, în direct la Antena 1, Digi Sport, Dolce Sport și Look TV.

loading...
PUTETI CITI SI...