LIGA 1

ETAPA A 4-A. Concordia Chiajna - FC Petrolul 2-2. Remiză spectaculoasă. Gazdele au ratat un penalty, iar "lupii galbeni" au marcat în propria poartă / VIDEO

Postat la: 31.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

ETAPA A 4-A. Concordia Chiajna - FC Petrolul 2-2. Remiză spectaculoasă. Gazdele au ratat un penalty, iar

Sursa foto: csconcordia.ro

Concordia și Petrolul au remizat, scor 2-2, într-un meci din cadrul etapei a patra a Ligii 1.

Marian Constantinescu a ratat prima ocazie a meciului. În minutul 11, atacantul gazdelor a șutat poe lângă poartă, dintr-o poziţie bună. Cei care au deschis scorul au fost petroliștii, în minutul 36. Moussa a marcat pentru prima dată în Liga 1, după ce a profitat de o bâlbâială în defensiva ilfovenilor.

Patru minute mai târziu, Concordia a primit penalty după un henţ în careu comis de Faug Porret, la şutul lui Marian Cristescu. În urma acelei faze, Porret a primit al doilea galben şi a fost eliminat. Purece a executat slab, iar Pecanha a respins. În minutul 43, jucătorul gzdelor Marian Cristescu nu a găsit drumul spre poartă, din doar câțtva metri. Chiar înainte de pauză, Benga a trimis în propriu poartă, iar scorul a devenit 1-1. Două minute de la reluare, gazdele au trecut în avantaj în urma unui șut spectaculos al lui Serediuc. În minutul 77, Marinescu a restabilit egalitatea. Jucătorul oaspeților a înscris cu un șut din apropierea careului. Ambele echipe așteaptă prima victorie din acest sezon.

În urma acestui rezultat de egalitate, Petrolul rămâne pe ultimul loc, cu -3 puncte. Ploieștenii au fost penalizați cu 6 puncte la Începutul sezonului. De partea cealaltă, Chiajna e pe locul 12, cu doar două puncte acumulate.

Cele două echipe

Concordia Chiajna: Iacob - Bărboianu, Tincu, Sîrghi, Bucurică - Giurgiu - Serediuc, Cristescu (Răducanu '80), Purece (Ciobanu '85), Constantinescu (Pană '73) - Pena. Antrenor: Marius Baciu.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Peteleu (Rippert '46), Benga, Faug Porret, Beţa - Ropotan, Marinescu - Farina (Nepomuceno '55), Zoubir, Varga (Bucşa '44) - Moussa. Antrenor: Tibor Selymes.

 

loading...
PUTETI CITI SI...