Emeric Ienei a lansat un atac fără precedent la adresa steliștilor: "Nu am văzut o îmbunătățire a jocului. De ce sunt plătiți fotbaliștii?"

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Emeric Ienei a lansat un atac fără precedent la adresa steliștilor:

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Mirel Rădoi încă nu a găsit o formulă de start a Stelei. Antrenorul rulează jucătorii la fiecare meci. Chiar dacă el spune că în acest fel fotbaliștii se odihnesc, și-a atras multe critici în acest sens.

"Nu am văzut o îmbunătățire a jocului Stelei de la începutul sezonului. Jucătorii încă nu s-au acomodat. De aceea, este o fluctuație a rezultatelor. În general, eu spun chiar dacă urmează un meci greu, să joace aceeași jucători. Cel mai bune antrenament pentru un fotbalist este meciul. De ce sunt plătiți fotbaliștii? Să joace fotbal. Trebuie să joace din trei în trei zile. În Franța, Anglia sau Italia de ce se poate și la noi, nu?", a spus Emeric Ienei, pentru ZIUAnews.

Alin Toșca e singurul stelist care a evoluat în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa și va juca diseară, cu FC Botoșani, în etapa a patra a Ligii 1, potrivit digisport.ro..

De la începutul sezonului, roș-albaștrii au înregistrat următoarele rezultate: 0-1 cu ASA Tg. Mureș (în Supercupa României), 0-0 cu Petrolul (Liga 1), 3-0 cu AS Trencin (Liga Europa), 3-0 cu Pandurii (Liga 1), 2-3 cu AS Trencin (Liga Europa), 1-1 cu CFR Cluj (Liga 1) și 1-1 cu Partizan Belgrad (Liga Europa).

Campioana en-titre va evolua sâmbătă, de la ora 21.00, în deplasare cu FC Botoșani, în etapa a 4-a a Ligii I. Partida va fi transmisă în direct de Antena 1, Digi Sport, Dolce Sport și Look TV.

loading...
PUTETI CITI SI...