Clubul Pandurii va dona încasările din meciul cu Chiajna, victimelor tragediei de la Colectiv

Postat la: 25.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Clubul Pandurii va dona încasările din meciul cu Chiajna, victimelor tragediei de la Colectiv

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat că încasările de la meciul de vineri cu echipa Concordia Chiajna, din etapa a 19-a a Ligii I, vor fi donate familiilor victimelor incendiului din 30 octombrie, de la clubul Colectiv din Capitală.

"Clubul Pandurii Târgu Jiu va continua şi la meciul din etapa a 19-a strângerea de fonduri pentru familiile victimelor din clubul bucureştean Colectiv. La fel ca şi la jocul din această etapă cu Petrolul Ploieşti, Pandurii Târgu Jiu va dona banii obţinuţi din vânzarea de bilete pentru meciul cu Concordia Chiajna, programat vineri 27 noiembrie, de la ora 18.00. Pe această cale, clubul Pandurii Târgu Jiu invită suporterii să fie în număr cât mai mare alături de echipă la meciul cu Concordia Chiajna, de vineri. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi donate familiilor victimelor tragediei din clubul Colectiv. #COLECTIV", a anunţat Pandurii pe site-ul oficial.

60 de personae au murit în urma tragediei de la Colectiv. Zeci de răniți se află în continuare în spitale din România și străinătate.

loading...
PUTETI CITI SI...