Campionatul Greciei a fost suspendat pe termen nelimitat! Guvernul a intervenit după incidentele din meciul lui PAOK

Postat la: 12.03.2018 18:10 | Scris de: ZIUA NEWS

Campionatul Greciei a fost suspendat pe termen nelimitat! Guvernul a intervenit după incidentele din meciul lui PAOK

Guvernul de la Atena a decis, luni, suspendarea pe termen nelimitat a campioantului de fotbal din Grecia, după incidentele de la meciul dintre PAOK Salonic şi AEK Atena, meci întrerupt în minutul 90, după ce gazdelor le-a fost anulat un gol.

"Am decis să întrerupem campionatul ... Nu va începe din nou decât dacă există un cadru clar, legal, agreat de toţi, pentru a avansa cu condiţii şi reguli şi pentru a nu mai întâmpina astfel de situaţii", a declarat ministrul grec adjunct al Culturii şi Sportului, Georgios Vassiliadis.

Presa elenă susţine că pe numele patronului lui PAOK, Ivan Savvidis, a fost emis un mandat de arestare, alături de acesta fiind cercetate şi alte patru persoane, cel mai probabil bodyguarzii săi. Conducătorul echipei antrenate de Răzvan Lucescu poate ajunge după gratii pentru că l-ar fi ameninţat cu moartea pe arbitrul meciului dintre PAOK şi AEK Atena, având asupra sa o armă de foc.

Imediat după ce centralul meciului dintre PAOK şi AEK a anulat golul lui Varela, în prelungirile partidei, patronul rus de origine greacă şi-a amintit şi de episodul petrecut cu Olympiacos şi a decis să-şi facă dreptate singur. A coborât din lojă cu un pistol prins la cureaua pantalonilor, aspect care i-a speriat pe cei din tabăra lui AEK. Oaspeţii nu au dorit să mai iasă din la cabine nici măcar la insistenţele arbitrilor, terorizaţi de imaginile oferite de omul cu banii de la PAOK.

loading...