Cîrstea a spus "adio" turneului de la Sankt Petersburg încă din primul tur! Sorana a fost învinsă de Cibulkova

Postat la: 31.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cîrstea a spus

Sorana Cîrstea, numărul 36 mondial, a fost eliminată, marţi, în primul tur al turneului WTA de la Sankt Petersburg, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 733.900 de dolari.

Cîrstea a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-2, într-o oră şi 29 de minute de joc, de slovaca Dominika Cibulkova, locul 26 WTA. Românca a condus cu 4-0 în debutul meciului, dar de atunci a mai câştigat doar trei game-uri, iar adversara sa şi-a adjudecat 13. A fost a cincea victorie a slovacei, la al şaselea meci jucat împotriva Soranei Cîrstea.

Dominika Cibulkova o va întâlni, în optimi, pe jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 10 WTA, deţinătoarea trofeului. Prezenţa în runda inaugurală a probei de simplu este recompensată la Sankt Petersburg cu 7.150 de dolari şi un punct WTA. Calificarea în optimi este premiată cu 11.265 de dolari şi 55 de puncte.

Marţi, Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a obţinut accederea în optimile de finală ale turneului de la Sankt Petersburg, după ce s-a impus în faţa germancei Andrea Petkovic, locul 98 WTA, scor 7-6 (5), 6-1. Următoarea adversară a româncei va fi câştigătoarea dintre rusoaica Elena Vesnina, locul 21 WTA, şi cehoaica Petra Kvitova, numărul 29 mondial.

loading...
PUTETI CITI SI...