Bute, făcut KO in repriza a 5-a

Postat la: 25.02.2017 13:08 | Scris de: ZIUA NEWS

Bute, făcut KO in repriza a 5-a

Lucian Bute a fost invins prin KO sambata dimineata de Eleider Alvarez, intr-o lupta disputata in Quebec, la categoria semigrea. Pugilistul roman, care peste trei zile va implini 37 de ani, a rezistat doar pana in runda a 5-a cu Alvarez, care l-a surprins cu un croseu si l-a trimis apoi la podea cu o directa de dreapta.

Boxerul nascut la Pechea, revenit dupa aproape un an de pauza ca urmare a scandalului de dopaj, a inceput mai bine lupta si a pus stapanire pe centrul ringului, insa fara sa-l puna vreun moment in dificultate pe columbian, care a preferat sa astepte si sa 'intepe' prin directa de dreapta. Dupa patru runde lipsite de lovituri puternice, dar in care Bute s-a ales totusi cu o taietura la nas, scorul era egal, cu cei doi boxeri castigand cate doua runde, conform specialistului televizunii canadiene care a transmis lupta.

A venit insa runda a 5-a, una in care Alvarez a iesit, practic, la lupta si inca din primele secunde a inceput sa loveasca puternic. Lupta s-a incheiat dupa ce pugilistul columbian, neinvins la profesionisti, l-a surprins pe Bute cu un croseu, iar apoi l-a trimis in lumea viselor cu o directa de dreapta. E cea de-a 4-a infrangere din cariera lui Bute si a doua suferita prin KO, dupa cea de acum 5 ani, de la Nottingham, in fata lui Carl Froch, venita tot in runda a 5-a!