Astra a băut-o pe Dinamo, dar Șumudică nu i-a uitat pe steliști: "Îi răspund și domnului Rădoi cum se închide un 4-2-3-1 că m-a contrazis"

Postat la: 03.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Astra a băut-o pe Dinamo, dar Șumudică nu i-a uitat pe steliști:

Astra a câștigat meciul disputat pe Național Arena, scor 1-0, cu Dinamo în etapa a 13-a a Ligii I. La finalul partide, antrenorul giurgiuvenilor, Marius Șumudică nu l-a uitat pe disrectorul sportiv al Stelei, Mirel Rădoi.

"A fost un meci frumos. Ne-am ridicat la nivelul spectacolului din tribune. Am dominat jocul de la început la sfârșit, n-am avut nicio problemă. Am fost inspirat în alegerea lui Teixeira.

Am zis că nu mai răspund la răutăți, dar îi răspund și domnului Rădoi cum se închide un 4-2-3-1 că m-a contrazis la meciul cu Chiajna. Deci un 4-2-3-1 se închide cu un 4-1-4-1 și am reușit să facem asta. A fost o dovadă de tactică.

Sunt mândru de elevii mei. Sunt momente unice pe care le trăiește un antrenor.

Patronul suferă în momentele astea, i-am făcut o bucurie acum. Sperăm să se deblocheze și salariile.

N-a reușit Rednic să mă învingă niciodată, e a patra victorie. E un antrenor foarte bun Rednic, eu am mai spus-o, dar are jucători foarte tineri în echipă. Sunt jucători care vor crește, cum e Steliano Filip, care eu cred că va valora mulți bani. Eu le doresc baftă celor de la Dinamo și sper să se califice în play-off", a spus Marius Șumudică pentru Dolce Sport.

 

loading...
PUTETI CITI SI...