TENIS

Wuhan 2015. Simona Halep și-a aflat prima adverasă a turneului. Programul româncelor calificate pe tabloul principal

Postat la: 27.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Wuhan 2015. Simona Halep și-a aflat prima adverasă a turneului. Programul româncelor calificate pe tabloul principal

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (23 de ani, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1) este direct calificată în turul secund al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, fază unde va evolua cu Anastasia Pavlicenkova (locul 33 WTA), după ce sportiva rusă a trecut de compatrioata sa, Svetlana Kuzneţova (locul 30 WTA), scor 6-0, 6-1. Meciul din runda inaugurală a durat 48 de minute.

Halep şi Pavliucenkova s-au mai întâlnit de cinci ori şi de fiecare dată s-a impus constănțeanca. Cea mai recentă victorie datează de la turneul de la Cincinnati, când Halep a câştigat, scor 7-6 (3), 6-2.

Monica Niculescu (locul 49 WTA) o va întâlni în turul I, în premieră, pe chinezoaica Liu Fangzhou (locul 159 WTA), beneficiară a unui wild card. Meciul va avea loc duminică, de la ora 12.45. Irina Begu (locul 29 WTA), proaspăt câștigătoare a turneului de la Seul, va evolua cu kazaha Zarina Dias (locul 41 WTA). Olteanca conduce cu 2-1 la meciurile directe.

A patra româncă prezentă pe tabloul principal, Alexandra Dulgheru (locul 54 WTA) va întâlni o favorită în turul I, pe sârboaica Ana Ivanovici (locul 12 WTA şi cap de serie numărul 9. Cele două sportive s-au întâlnit de două ori, iar sârboaica are 2-0.

La rândul ei, Patricia Maria Ţig (locul 115 WTA) a trecut de calificări, unde a învins-o pe nemțoaica Mona Barthel (locul 47 WTA şi cap de serie numărul 1), cu scorul de 6-4, 6-2. Următoarea adversară a lui Țig va fi franțuzoaica Mladenovic.

 

loading...
PUTETI CITI SI...