STEAUA - PETROLUL 0-0

Tibor Selymes a debutat pe banca Petrolului într-un meci oficial: „E greu să pregătești o echipă care se schimbă în totalitate"

Postat la: 11.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Tibor Selymes a debutat pe banca Petrolului cu un egal pe terenul Stelei: „Este greu să pregătești o echipă care se schimbă în totalitate. Deocamdată atât putem

Antrenorul Petrolului, Tibor Selymes, s-a aflat la a cincea partidă disputată împotriva Stelei: a înregistrat o victorie, două remize și două înfrângeri. Gruparea ploieșteană a încheiat cu o remiză albă meciul cu campioana en-titre din prima etapă a Ligii I.

„Dacă marca Rusu puteam pleca cu toate cele trei puncte. Este greu să pregătești o echipă care se schimbă în totalitate. Deocamdată atât putem. O să muncim în continuare și sper să câștigăm în următorul meci. Steaua e Steaua. Nu trebuie să tragem concluziile după prima etapă. În fotbal trebuie să ai și puțin noroc. Cred că azi am avut și puțin noroc. O să le țin pumnii strânși în Champions League. Sper să se califice", a declarat antrenorul Petrolului, Tibor Selymes, la Digi Sport.

loading...
PUTETI CITI SI...