CHAMPIONS LEAGUE

Partizan Belgrad - Steaua București 4-2 (în tur, 1-1). Campioana României și-a luat adio de la Liga Campionilor, după un meci cu răsturnări de situație / VIDEO

Postat la: 05.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Partizan Belgrad - Steaua București 4-2 (în tur, 1-1). Campioana României și-a luat adio de la Liga Campionilor, după un meci cu răsturnări de situație/ VIDEO

Sursa foto: digisport.ro

Steaua a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, în deplasare, de Partizan Belgrad, scor 4-2. În prima manșă, rezultatul a fost egal, 1-1.

În fața a 30.000 de suporteri sârbi, Steaua a început curajos meciul. În minutul 3, Chipciu a semnat prima ocazie a meciului. Apoi, Varela a fost la un pas să deschidă scorul, dar s-a opus Petrovic. Echipa care a deschis scorul a fost Partizan. Cojocaru și Papp nu s-au înțeles, iar Babovic a marcat pentru 1-0. Avantajul sârbilor n-a durat decât trei minute. Faza a început de la Adi Popa, mingea a ajuns la Hamroun, care a recentrat, Vulicevic a deviat pe spate cu capul, iar Muniru a șutat din prima, restabilind egalitatea.

Roș-albaștrii au intrat în avantaj în minutul 33. Alcenat i-a pasat lui Adi Popa, mingea a ajuns la Hamroun, iar algerianul l-a învins pe portarul Zivkovic. După cinci minute, Bojinov a marcat cu capul, dar arbitrii nu au validat golul, deoarece bulgarul se afla în ofsaid.

Repriza a doua a început cum nu se putea mai rău pentru campioana României. În minutul 48, Papp a pierdut o minge, iar Varela a faultat în careu din postura de ultim apărător. "Centralul" maghiar a dictat lovitură de pedeapsă și l-a eliminat pe căpitanul Stelei. Bojinov a executat penalty-ul, dar mingea a lovit bara, iar Steaua a scăpat cu fața curată.

În minutul 60, Jevtovic a șutat din afara careului, mingea l-a lovit pe Papp și a intrat în poarta oaspeților. Trei minute mai târziu, roș-albaștrii au ratat o ocazie incredibilă prin Tade. Mingea șutată de francez a trecut puțin pe lângă poarta lui Zivkovic.

În minutul 68, Steaua a avut gol anulat. Papp a înscris, după o deviere cu capul a lui Tade, dar se afla în ofsaid. Un minut mai târziu, sârbii au reintrat în avantaj.

Oumaru l-a depășit pe Papp, i-a pasat lui Zivkovic, care a finalizat, din interiorul careului. Trujic a stabilit scorul final, în prelungirile partidei.
În urma acestei înfrângeri, Steaua a fost eliminată din Liga Campionilor, dar va evolua în play-off-ul Ligii Europa.

Cele două echipe

Partizan Belgrad: Z. Zivkovici - Vulicevici, Balazici, Fabricio, Petrovici - Brasanac, Jevtovici - Oumaru, Babovici (Trujici '90), A. Zivkovici - Bojinov (Ilici '60). Antrenor: Zoran Milinkovici.

Steaua Bucureşti: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Toşca - Muniru, Breeveld (Tudorie '72) - Ad. Popa, Hamroun (Iancu '70), Chipciu (Guilherme '51) - Tade. Director sportiv: Mirel Rădoi.

 

loading...
PUTETI CITI SI...