BOX

Lucian Bute vs Andrea Di Luis. Pugilistul român a anunţat când va reveni în ring

Postat la: 15.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Lucian Bute vs Andrea Di Luis. Pugilistul român a anunţat când va reveni în ring

Sursa foto: sportclasic.ro

Pugilistul Lucian Bute (33 de ani) va boxa la data de 15 august, împotriva italianului Andrea Di Luisa, într-o gală ce va avea loc la Montreal, în Centre Bell, a anunţat echipa românului, marţi, într-o conferinţă de presă.

"După o absenţă de 18 luni sunt mulţumit că revin în ring. Am trăit cei mai dificili trei ani ai carierei mele. Sunt încrezător, cel mai important lucru pentru mine este că sunt sănătos. Am regăsit plăcerea de a mă antrena pe care o pierdusem odată cu accidentările. Mă simt excelent la antrenamente, atmosfera este fromoasă, mă antrenez puternic şi abia aştept să urc în ring. Di Luisa este un boxer bun, cu viteză bună, e campion european. Eu sunt sănătos, în plină pregătire, mă simt bine, abia aştept ca ziua de 15 august să vină. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Sunt convins şi încrezător că voi avea şansa de a boxa din nou pentru un titlu", a declarat Lucian Bute, potrivit Mediafax.

Lucian Bute (35 de ani) are în palmares 31 de victorii şu două înfrângeri. Ultimul meci al pugilistului român a avut loc în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Bute ar fi trebuit să revină în ring la data de 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, Meciul de box nu a mai avut însă, loc deoarece românul s-a accidentat la spate.

Adversarul său, Di Luisa (33 de ani) are în palmares 17 victorii şi două înfrângeri. Dintre acestea, 13 au fost înainte de limită. Ultimul meci al italianului a avut loc în decembrie 2014, când l-a învins pe Roberto Coco. În urma victoriei, Di Luisa a câştigat titlul EBU-EU la categoria supermijlocie.

 

loading...
PUTETI CITI SI...