Emeric Ienei: "La noi se întâmplă să fie dat afară un jucător că ar fi slab, iar în locul lui să vină altul și mai slab"

Postat la: 16.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Emeric Ienei, dezamăgit calitatea jocurilor din etapa a 24-a:

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Etapa a 24-a a Ligii 1, prima din 2016, s-a disputat pe parcursul a patru zile: vineri (12 februarie), sâmbătă (13 feruarie), duminică (14 februarie) și luni (15 februarie). Pauza de iarnă, care a fost mai scurtă ca de obicei, a durat mai puțin de două luni. Emeric Ienei s-a arătat dezamăgit de calitatea jocului, din prima etapă a anului. 

"Campionatul nostru e la început, nu mai duce trena pe care avut-o la finalul anului trecut, e mai slab cu toate că s-au adus jucători mulți la unele echipe. Poate și acest aspect a contat. Steaua avea un stil de joc pe posesie, acum (nr: cu Concordia) a jucat mai mult direct pe poarta adveră. Sper că va fi un play-off plăcut", a declarat pentru ZIUAnews.ro, fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni.

Chiar dacă în pauza de iarnă au fost aduși în Liga 1 jucători precum Adrian Mutu, Ciprian Marica sau Pablo De Lucas, Ienei nu s-a arătat impresionat de jocul prestat de aceștia.

"Nu m-a impresionat nci un jucător venit în Liga 1. La noi se întâmplă să dea afară un jucător că ar fi slab, iar în locul lui să vină altul și mai slab", a încheiat fostul antrenor al Stelei.

 

loading...
PUTETI CITI SI...