Spalatorul de cadavre al tandemului Pandele-Firea a ajuns seful Politiei locale Bucuresti ca sa stearga urmele din dosarele de la DNA

Postat la: 10.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Spalatorul de cadavre al tandemului Pandele-Firea a ajuns seful Politiei locale Bucuresti ca sa stearga urmele din dosarele de la DNA

Am dezvaluit cu cateva zile in urma cum a ajuns prefect al Capitalei Speranta Cliseru, sluga lui Florentin Pandele, primarul de Voluntari, dar si apropiata Gabrielei Firea, primarul Bucurestiului, miza fiind jumatate de miliard de euro din plasamente imobiliare.

Conform surselor noastre, Firea urmeaza sa "centreze", iar Cliseru sa "marcheze". Astazi vom vorbi despre un alt membru important al clanului Firea-Pandele. Este vorba despre noul sef al poliției locale București. Îl cheamă Mihai Daniel Rasica si este finul lui Pandele, care a fost coleg cu tatăl lui (Mihai Rasica - fost consilier diplomatic la Ambasada Romaniei din Cipru), implicat si el in dosarul flota alături de Traian Basescu si de actualul primar de Voluntari. Mihai Daniel Rasica, fost șef al poliției locale Voluntari, fost prefect al Ilfovului (ca si Speranta Cliseru, pe care a inlocuit-o in 2014, vezi foto mai sus, la propunerea lui Gabriel Oprea, atunci ministru al MAI, tovaras la catarama cu Pandele), fost "atașat" pe la Consulatul General din Rostov (Rusia) și ambasada din Taskent (Uzbekistan) de unde și-a luat și nevasta uzbeka cu tata rus și mama ucrainiană.

Omul care a fost înlocuit la poliția locală din Capitala de Rasica este tot un fost om de casa al lui Pandele, Stefan Vasai. Motivul înlocuirii este cercetarea lui Vasai de către DNA în mai multe dosare, printre care si achizitia mașinilor de topit zăpada - despre care Ziuanews a scris AICI, articol ce a condus la declansarea anchetei -, a mașinilor Duster, cumparate la suprapreț, a pantofilor achizitionați pentru polițiștii locali, contracte preferentiale cu anumite bănci precum și o politică de personal haotică. De altfel, procurorii DNA au cerut documente de la Poliția Locală pentru toate aceste suspiciuni.

Iata ce combinatii se fac la Primaria Generala de catre acest clan condus de Florentin Pandele. Oamenii lui Pandele fac rocada, cand a fost nevoie ca Speranta Cliseru sa plece in echipa Firea, a rezultat Mihai Daniel Rasica sa o inlocuiasca, apoi, daca alt apropiat al clanului, Stefan Vasai a avut si are probleme la DNA, acelasi Rasica a aparut ca sa-l inlocuiasca in functie si sa stearga urmele afacerilor necurate. Acest Mihai Daniel Rasica este "spalatorul" de serviciu al famigliei Pandele, cel care elimina "cadavrele" din "dulapul" cuplului de primari, iar acum este seful Politiei locale din Bucuresti. Si, cel mai probabil, viitor prefect al Capitalei, dupa ce Speranta Cliseru isi va fi indeplinit "atributiile" cu marile tunuri imobiliare, iar Rasica va fi trimis sa stea "capra", sa stearga urmele matrapazlacurilor. Daca alti oameni de afaceri dubiosi prefera rostogolirea banilor prin conturi si prin firme care apar si apoi dispar, tandemul Pandele-Firea prefera "rostogolirea" oamenilor de casa, permutarea acestora, sau cum faceau comunistii, rotirea cadrelor, pentru pierderea urmelor criminalitatii financiare.

loading...
PUTETI CITI SI...