Terapiile genetice experimentale și cercetările privind câștigarea funcției reprezintă doar începutul transumanismului

Postat la: 01.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Terapiile genetice experimentale și cercetările privind câștigarea funcției reprezintă doar începutul transumanismului

În timpul etapelor de planificare a COVID-19, mai multe experimente neetice au avut loc la Institutul de Virologie din Wuhan (WIV), dar unele dintre aceste experimente transumaniste nefaste nu primesc atenția pe care o merită.

Recoltarea de lilieci, cercetările privind creșterea funcției coronavirusului și dezvoltarea programelor de testare a supravegherii ADN și a terapiilor genetice experimentale au fost doar începutul. Dr. Mathew Maavak a pus recent întrebarea: "Dacă vaccinurile COVID-19 au fost "terapii genetice experimentale", ce alte experimente genetice continuă nestingherite acolo?".

În ultimul deceniu, WIV a dezvoltat, de asemenea, chimaeras sau hibrizi interspecii. Statul global al biosecurității folosește aceste cercetări pentru a supraveghea și exploata genetica și procesele biologice ale oamenilor și ale altor animale. Aceste forțe sunt în căutarea super-inteligenței și caută să folosească această inteligență pentru a domina la nivel global. Testele care au fost planificate în timpul scandalului COVID-19 pălesc în comparație cu provocările care vor urma în numele progresului științei.

Conform cercetărilor doctorului Maavak, tipul de cercetare care emană de la WIV implică o căutare amenințătoare pentru continuarea progreselor în transumanism, dezvoltarea de hibrizi interspecii sau chimaeras și dobândirea de superinteligență biologică pentru controlul populației și dominația globală. Dr. Maavak scrie: "Chimerele sunt create atunci când celulele stem embrionare umane sunt injectate în embrioni de altă specie. Scopul, deocamdată, este de a induce creșterea unor organe umane vizate".

Acesta este un domeniu al științei (CRISPR) care inițial a urmărit eradicarea malformațiilor congenitale, dar acum această știință s-a transformat într-o cursă globală pentru a crea bebeluși de design și super-soldați, completată cu mecanisme de supraveghere biologică și control genetic. Cu ajutorul nanotehnologiei, al biotehnologiei, al inteligenței artificiale și al legăturilor neuronale ale mașinilor, forțele globale se află într-o cursă pentru a controla populațiile și pentru a monetiza, clasifica și recompensa fiecare emoție, comportament și gând, dezvoltând în același timp cetățenii model ai viitorului.

O mare firmă de secvențiere a genomului, BGI Shenzhen, (BGI) este în curs de a obține și secvenția ADN-ul americanilor. BGI Shenzhen intenționează să devină un "bio-Google" care va aduna "informațiile biologice ale lumii și le va face universal accesibile și utile". BGI colaborează cu Fundația Bill și Melinda Gates din 2012. Stephen Hsu, un consilier științific al BGI, a vorbit despre recoltarea "puterii statistice" de la o "persoană excepțională" - pe care ei o numesc o persoană cu un scor IQ de cel puțin 160 de puncte.

"O persoană excepțională vă obține o putere statistică cu un ordin de mărime mai mare decât dacă ați lua oameni la întâmplare din populație...", a spus el. Aceste corporații privesc oamenii ca pe niște mărfuri și surse de date, până la procesele biologice care au loc în interiorul lor și până la însăși genetica pe care o exprimă. Aceste firme de secvențiere a genomului încearcă să identifice și să izoleze cele mai inteligente mostre genetice pentru a optimiza și a transplanta materialul genetic în viitoarele generații de oameni - totul în speranța de a proiecta o specie superioară de oameni.

În prezent, eugeniștii pledează în favoarea "beneficității procreative" și susțin că este de datoria umanității să sporească codurile genetice ale generațiilor viitoare. Ei cred că a nu face acest lucru este o formă de "neglijență genetică" care se aseamănă cu abuzul asupra copiilor. Acestea sunt sistemele de credință care stau la baza sistemului de credință care i-a determinat pe naziști să eradicheze ceea ce ei considerau a fi o rasă inferioară. În mod similar, în China se elaborează legi pentru a eradica trăsăturile inferioare din populație. Testele genetice permit "experților" să recomande avortarea anumitor copii.

Legea chineză privind îngrijirea sănătății materne și infantile (1994) preselectează anumiți fetuși în vederea întreruperii sarcinii dacă aceștia pot fi depistați în uter pentru boli ereditare sau malformații. Nu va trece mult timp până când bebelușii vor fi selectați pentru întrerupere de sarcină dacă sunt prediagnosticați cu un IQ inadecvat. Cartografierea interacțiunii complexe și imprevizibile dintre cele 100 de trilioane de conexiuni sinaptice din creierul uman ar putea să nu dureze mult timp cu ajutorul IA. În China și în străinătate, screeningul genetic al bebelușilor in utero a dus la selectarea bebelușilor mai "inteligenți" cu cele mai dorite trăsături. În cazul în care se identifică o trăsătură indezirabilă, bebelușului i se recomandă întreruperea sarcinii (avort).

loading...
PUTETI CITI SI...