O misterioasă boală legată de Covid face ravagii în întreaga lume. Medicii nu știu cum să oprească acest val uriaș de infectări care baga oamenii la terapie intensivă

Postat la: 02.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

O misterioasă boală legată de Covid face ravagii în întreaga lume. Medicii nu știu cum să oprească acest val uriaș de infectări care baga oamenii la terapie intensivă

Milioane de oameni sunt internați pe întreaga planetă în stare gravă și tuturor acestora li se pune diagnosticul de pneumonie atipică.

Nimeni nu știe cu exactitate care este cauza acestui uriaș val de infectări. Oamenii care au acest tip de pneumonie ajung foarte ușor la terapie intensivă, având nevoie inclusiv de sedare. Pentru cei care scapă, pe plămâni apar niște formațiuni atipice, care par urme ale unor boli rare. Doar că nu e vorba de acele boli. Partea cea mai ciudată însă este că, în ciuda analizelor laborioase, nimeni nu găsește niciun agent patogen care să fie făcut responsabil de această afecțiune.

Interesant e că cei care mor fac un soi de septicemie, dar, de asemenea, nimeni nu e capabil să spună care e cauza. Pentru cei cu boli cronice asociate (diabet, astm, etc.), starea critică este pasată de către medici bolii cronice. Doar că orice medic știe că atacuri de o asemenea violență nu sunt justificate de respectiva boală cronică. De cele mai multe ori, cei care au boli cronice sunt disciplinați și ajung destul de repede în fața unui medic.

Pentru a justifica o stare critică a unui pacient, trebuie înțeles mecanismul care a condus la acea stare. De obicei ajungi într-o stare critică din cauza unui agent extern. Desigur, îi scoatem din calcul pe pacienții oncologici și pe cei cu afecțiuni grave cunoscute. În funcție de agentul identificat se adoptă medicația specifică. Ce faci însă în momentul în care nu cunoști acel agent? De obicei aici intervine corpul, mai precis sistemul imunitar nespecific, cel care are strategiile sale de eliminare a agresorilor externi. Doar că în cazurile descrise sistemul imunitar funcționează aberant.

Pacientul nu are semnele specifice unei activități a sistemului imunitar (de ex. temperatură), dar starea i se degradează vizibil. De cele mai multe ori, această aberație face ca pacientul să ajungă prea târziu. Cu toate că e vorba de pacienți educați, care merg la medic imediat ce simt că au o problemă, chiar și în cazul acestora, acel „imediat" este de fapt prea târziu. Boala s-a dezvoltat în interiorul lor, iar când apar semnele este deja aproape prea târziu. Iar sistemul imunitar nu a dat niciun semn.

Tot ce se stie, ce vorbesc medicii, dar nu oficial, e ca aceasta Țpneumonie atipica" este legata de Covid, de long-Covid, dar cel mai des de vaccinarea anti-Covid. „Criminalul" responsabil pentru aceste stări nu este identificat din același motiv din care nici sistemul imunitar nu reacționează. Motivul banal este acela că, în aceste cazuri, criminalul este parte a organismului.

Prin vaccinare cu ARNM, organismul a fost învățat să producă proteine spike, iar producția acestor proteine devine aberantă. Astfel, corpul este deturnat prin instructarea sistemului imunitar specific să producă otravă. „Mecanismul revoluționar" ori n-a fost suficient testat, ori se știa și avem de-a face cu o operațiune criminală. Cert este că acum avem de-a face cu fenomene absolut de neînțeles, fiind probabil nevoie inclusiv de dezvoltarea unei noi laturi a medicinei.

Primele evenimente sunt cele ale morților subite, petrecute în special în rândul tinerilor și sportivilor. Motivele? Din nou necunoscute. Propaganda alimentată de criminalii din industria farmaceutică a pus rapid la bătaie narativul omniprezenței morții subite ca efect al unor „obiceiuri păcătoase". De exemplu ridicatul brusc din pat sau mișcările bruște făcute la duș. Trebuie să fii de-a dreptul cretin să crezi că dacă sari din pat te expui unui risc mortal. Dar cum să justifici moartea unui tânăr sănătos tun, în condițiile în care nici măcar autopsia nu indică ceva cert?

Acum avem de-a face cu al doilea val al morților inexplicabile. Acesta lovește în special vârstnicii. Dacă la tineri mecanismul ANRM a acționat rapid, la bătrâni a acționat mai lent, dar a fost avantajat de starea precară de sănătate. Cumva, evoluția valurilor este perfect logică. Suntem acum în pragul celui de-al treilea val, care se manifestă la cei din segmentul de vârstă 35-65 ani. Aceștia nu au parte de o accelerare a evoluției de care au avut parte tinerii, dar nici de fisuri ale sănătății, așa cum au bătrânii.

În corpul lor se dă o luptă, dar, ca și în cazul cancerului, sistemul imunitar nu are cum să lupte împotriva propriului corp. În acest caz e chiar mai grav deoarece sistemul imunitar ar trebui să ajungă să lupte împotriva sa, ceea ce e de-a dreptul imposibil. Astfel, se ajunge să se dezvolte tot felul de boli ciudate. Unii sunt afectați de deja amintita „pneumonie atipică", alții ajung cu disfuncționalități grave ale inimii, în timp ce unii dezvoltă așa-numitele „turbo-cancere".

Turbo-cancerele la segmentul de vârstă menționat reprezintă ceva absolut dubios. De obicei acest tip de cancere este specific persoanelor aflate în creștere. Segmentul menționat nu s-ar încadra decât marginal la acest tip de afecțiuni. Explozia lor însă este un semn al disfuncționalităților interne deja descrise.

E posibil ca „Boala X" să fie doar o strategie de salvare. Dacă va izbucni un val masiv de probleme, explicația cu Boala X poate fi una plauzibilă, mai ales că se pot pune rapid la punct teste care să identifice acea presupusă boală. Nu trebuie decât să-i testezi cantitatea de proteină spike din organism și ai rezultatul „științific" gata. Iar lumea o să creadă noua farsă. Doar pentru toată lumea dornică de a fi mințită e o alinare să auzi că un apropiat n-a murit de la o injecție criminală făcută aproape obligatoriu de către stat, ci de o maladie nouă.

loading...
PUTETI CITI SI...