Pescărușii dependenți de droguri din Marea Britanie atacă: "Ne-a smuls joint-ul și a fugit!"

Postat la: 25.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Pescărușii dependenți de droguri din Marea Britanie atacă:

Un grup de pescăruși au atacat și au furat droguri de la oameni care le consumau generând apoi dezordine în mai multe orașe de pe coasta Marii Britanii. Pescărușii agresivi au început să-și îndrepte atenția către consumatorii de droguri, în special pe cei care folosesc drogul Spice, conform Daily Star.

Aceste păsări sunt renumite pentru comportamentul lor de a ataca oamenii și a le fura din mână pungile cu chipsuri, mâncare sau chiar țigările.

Au fost înregistrate multiple plângeri la poliție din diferite zone, cum ar fi Hastings, East Sussex, Margate, Kent și Clacton-on-Sea, Essex, precum și din orașe precum Londra, Leeds, Manchester și Liverpool. Oamenii au relatat că pescărușii le fură jointurile.

Un fost consumator a relatat: "Pescărușii sunt obsedați de orice. În mod obișnuit, veneau din spatele nostru și ne furau tot ce aveam. Dacă eram drogați și într-o stare de confuzie totală, pescărușii puteau lua jointul pe care îl fumam și să fugă cu el. În cele din urmă, cel mai sigur loc pentru noi a devenit refugiul acoperit al stațiilor de autobuz, dar chiar și atunci, părea că pescărușii știau exact unde ne aflăm."

„Un pescăruș și drogurile nu sunt o combinație bună. Îi transformă în pescăruși psihopați", a declarat un alt consumator.

Un rezident local din Wrexham a reușit să fotografieze un incident în care un polițist a capturat un pescăruș, după ce acesta furase o pungă de droguri de la un consumator. Pasărea prezenta un comportament neobișnuit, probabil din cauza consumului din punga respectivă, și a început să atace pietonii înainte de a fi capturată.

„Unul ne-a smuls joint-ul și a fugit", a mai declarat un alt consumator.

loading...
PUTETI CITI SI...