Unul dintre cei mai diabolici pedofili a fost prins, după luni de căutări. Ucigașul fusese eliberat în baza legii recursului compensatoriu

Postat la: 24.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Unul dintre cei mai diabolici pedofili a fost prins, după luni de căutări. Ucigașul fusese eliberat în baza legii recursului compensatoriu

Petrică Ciucă, în vârstă de 46 de ani, era dat în urmărire generală de la începutul anului. Acesta era căutat de Poliția din Timișoara pentru furt calificat, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați îl cercetează într-un dosar de abuz sexual. Suspectul a fost prins noaptea trecută, după mai multe luni de căutări.

La doar 21 de ani, Ciucă era considerat unul dintre cei mai diabolici criminali în serie, după ce a bătut, violat și ucis patru copii cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani. În urma faptelor sale, bărbatul a fost condamnat la 24 de ani de închisoare în anii '90. Bărbatul ademenea copiii în subsolul blocului în care locuia, le dădea să bea alcool, apoi îi viola și îi ucidea. Dacă opuneau rezistență, copiii erau bătuți.

Ancheta polițiștilor și procurorilor a reușit să probeze doar două dintre groaznicele fapte, deși pedofilul criminal a recunoscut trei. Criminalul a fost eliberat cu 5 ani mai devreme, graţie recursului compensatoriu. Individul era căutat acum pentru furt şi abuz sexual, comise în Galaţi şi Timişoara. În ianuarie 2024, Judecătoria Timișoara i-a emis mandat de arestare preventivă în lipsă și a fost dat în urmărire generală.

loading...
PUTETI CITI SI...