Predicțiile din The Simpsons pentru anul 2024 încep să se adeverească: Ce urmează conform previziunilor din celebrul serial de animație VIDEO

Postat la: 23.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Predicțiile din The Simpsons pentru anul 2024 încep să se adeverească: Ce urmează conform previziunilor din celebrul serial de animație VIDEO

The Simpsons este un serial de animație care a început în 1989 și a oferit nu doar umor de calitate, ci și previziuni incredibil de precise despre viitor. Iată ce ne așteaptă în restul anului, conform predicțiilor din „The Simpsons".

Donald Trump candidează din nou la președinția SUA

Aceasta deja s-a adeverit! Pe 18 iulie, fostul președinte american a fost propus oficial drept candidat la președinție la Convenția Națională Republicană. Nici chiar atacurile recente asupra sa nu l-au descurajat să candideze din nou pentru prima funcție în stat.

Într-un episod din 2015 intitulat „Călătoria Trumpfală", serialul a prezentat o viziune corectă asupra viitorului politic al Americii. În episodul 11, „Bart to the Future", este menționată președintele Lisa Simpson, care moștenește un buget de criză de la predecesorul ei, un anume magnat imobiliar numit Donald Trump. Cine ar fi crezut că omul de afaceri american va candida din nou la președinția SUA? Familia Simpson, evident!

Roboții îi înlocuiesc pe oameni la locul de muncă

Acest fenomen este deja vizibil în prezent. Tot mai multe meserii devin robotizate, iar rolul oamenilor pe piața muncii este tot mai redus. În sezonul 23, episodul „Them, Robot", este evidențiată problema actuală a oamenilor cu tehnologia modernă - teama că inteligența artificială le va lua locurile de muncă.

În episod, toți angajații de la Springfield Nuclear Power Plant sunt concediați și înlocuiți cu roboți, cu excepția lui Homer, care încearcă să se adapteze la noii săi colegi mecanici. Însă, atunci când roboții îl împiedică pe Homer să bea bere, se declanșează haosul în Springfield. Fostii angajați reușesc în final să oprească roboții și să salveze orașul.

Acum, când ne scanăm singuri cumpărăturile în magazine și interacționăm din ce în ce mai puțin cu vânzători umani, este clar că alte domenii vor fi și ele afectate de ascensiunea inteligenței artificiale.

Un traducător al limbajului bebelușilor

În sezonul trei, Herb, care este falimentar și fără adăpost, ajunge la ușa lui Homer și îi cere bani pentru a crea un traducător pentru limbajul bebelușilor. Homer îi dă banii, iar invenția devine un mare succes până la sfârșitul episodului.

Compania americană Zoundream a creat un astfel de dispozitiv cu ajutorul inteligenței artificiale și l-a lansat pe piață pe 16 ianuarie 2024. Deci, și această predicție s-a adeverit!

Al Treilea Război Mondial

Între 1987 și 1989, au fost realizate o serie de filmulețe scurte cu Homer Simpson și anturajul său neobișnuit. Într-unul dintre acestea, lansat în noiembrie 1987 și având doar două minute, a fost abordat unul dintre cele mai mari temeri ale umanității: Al Treilea Război Mondial.

În acest scurt metraj, Homer își ia familia în mijlocul nopții și îi duce într-un adăpost nuclear subteran, pregătit special pentru un conflict armat global. Nu a fost prima dată când personajele din serialul animat au menționat Al Treilea Război Mondial, și, având în vedere atmosfera tensionată din prezent, ne putem întreba dacă nu ne îndreptăm spre o astfel de situație.

Rusia continuă să lupte cu Ucraina, iar conflictul dintre Israel și Palestina pare departe de a se încheia. Sperăm doar ca situațiile să nu escaladeze!

loading...
PUTETI CITI SI...