Sebastian Ghiță: "Dragnea mi-a propus la Belgrad să lucrez pentru un general asociat cu Coldea și nu voi mai avea probleme în justiție"

Postat la: 24.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Sebastian Ghiță:

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiță, care a fugit din țară în 2016, a declarat că s-a întâlnit la Belgrad cu Liviu Dragnea pe 19 martie și că Dragnea i-a propus să colaboreze cu Florian Coldea (fost prim-adjunct SRI) și o apropiată a acestuia pentru a scăpa de problemele penale.

„Domnul Liviu Dragnea a venit la Belgrad de cateva ori și ne-am întâlnit. M-a surpins cu această propunere a dânsului să lucrez pentru această doamnă Mirona (Mirona Filipoiu, n.red.) despre care mi-a spus că este un general din Servicii asociată cu domnul Coldea. Mi-a spus și că dânsul a verificat puterea lor imensă în justiția română și că dacă accept să lucrez pentru echipa Mirona - Coldea... nu voi mai avea niciodată probleme în justiție", a declarat Ghiță, conform sursei citate.

„Dânsul (n.red Liviu Dragnea) mi-a spus ca este implicat în afaceri cu energie cu Coldea și Mirona. Romelectro și alte afaceri de trading de energie", a mai declarat Ghiță.

Fostul deputat a relatat și ce i-a răspuns lui Dragnea: „I-am spus...'Mr. Prezi', suntem noi... Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea... vă gândiți cum sună ceea ce îmi propuneți? Ăștia v-au băgat în închisoare și pe dvs. și pe rudele lui Ponta. L-au demis pe Maior cu forța ca să îl pună pe Dâncu prim-ministru și pe Monica Macovei președintă. Liviu Dragnea mi-a răspuns cumva... abătut și încurcat: 'Da... câteodată și eu mă mir cum am ajuns în această situație'".

loading...
PUTETI CITI SI...