PSD, plângere penală pentru racolarea de primari prin șantaj de către PNL

Postat la: 17.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

PSD, plângere penală pentru racolarea de primari prin șantaj de către PNL

Partidul Social Democrat a depus plângerea penală la DNA pentru racolarea primarilor de către PNL. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu. Vizați sunt un ministru, un consilier al premierului Orban și secretarul general adjunct al Guvernului.

Este vorba despre ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu, și consilierul de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului, Virgil Guran. PSD denunță constituirea unui grup infracțional organizat și șantajarea unor primari PSD pentru a-i determina să treacă la PNL.

"A fost un atac concentrat asupra primarilor PSD de a trece la PNL. Am avut discuții cu președinții județeni ai PSD din sud ca să vedem situația, care nu este atât de catastrofală. (...) Am depus plângere penală pe numele domnului Barbu, pe numele domnului Guran care a făcut aceleași lucruri nepermise, parcă ne-am întors în anul 1990 ca model de politică. Este dirijat de primul ministru, domnul Orban care își va primi sancțiunea prin această moțiune de cenzură. Sunt plecați mai mult primari de comună, nu este ceva catastrofal," a declarat liderul PSD.

loading...
PUTETI CITI SI...