Drept la replica: Instanța de fond cât și Curtea de Apel au respins ca nefondată acțiunea impotriva primarului din Techirghiol

Postat la: 24.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Drept la replica: Instanța de fond cât și Curtea de Apel au respins ca nefondată acțiunea impotriva primarului din Techirghiol

Având în vedere publicarea materialului "Prefectul Cosa Nostra: mafia din Techirghiol a vândut sub patronajul primarului Iulian Soceanu pana și terenul de sub statia de autobuz!" în data de 23.04.2024, vă transmit următorul drept la replică pe care doresc să îl publicați în aceleași condiții cu materialul sus menționat.

"În ultimii ani au fost făcute împotriva mea mai multe sesizări de către Daniel Săvulescu către instituțiile statului în care s-au reclamat o serie de așa-zise ilegalități.

Sesizările au fost făcute către Instituția Prefectului Județul Constanța, Corpul de Control al Primului Ministru, care, la rândul său, a redirecționat memoriul către Agenția Națională de Integritate.

În urma anchetei realizată de către inspectorii ANI, în anul 2023 am primit de la ANI adresa nr. 23900/G/II/13.06.2023 prin care mi se comunică Raportul de evaluare nr. 23861/G/II/13.06.2023 în care se concluzionează:

"În urma finalizării evaluării efectuate în lucrarea nr. 30050/S/II/07.07.2022 privind pe domnul Soceanu Iulian Constantin, primar al orașului Techirghiol, jud. Constanța, în raport cu datele, informațiile și documentele aflate la dosar, în perioada de referință nu au fost identificate elemente de încălcare a regimului juridic al conflictelor de interese.
Având în vedere cele prezentate mai sus se dispune clasarea dosarului 30050/S/II/07.07.2022".

Mai mult decât atât, Daniel Săvulescu (prin Toma Ana în calitate de rudă) a acționat în instanță Primăria și Consiliul Local Techirghiol. În urma acestui proces, atât instanța de fond cât și Curtea de Apel au respins ca nefondată acțiunea persoanei sus menționate.

Precizez că la momentul actual, nici eu, în calitate de primar, nici instituția Primăriei Techirghiol nu avem cunoștiință despre vreun dosar sau vreo înștiințare despre existența vreunui dosar din partea vreunei instituții publice de control."

Cu stimă și considerație,
Primarul Orașului Techirghiol,
Iulian Constantin SOCEANU

loading...
PUTETI CITI SI...