Un tânăr din Slatina s-a aruncat în faţa trenului. A murit prin decapitare

Postat la: 23.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Un tânăr din Slatina s-a aruncat în faţa trenului. A murit prin decapitare

Un tânăr de 31 de ani din Slatina a fost decapitat de tren sâmbătă dimineaţa după ce omul a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în faţa locomotivei. Tragedia s-a petrecut în Halta Spineni (Dolj). Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt care a intervenit la faţa locului nu a mai putut decât să constate decesul victimei. Tragedia are loc după ce alte două persoane din Olt şi-au pierdut viaţa în accidente feroviare în această săptămână.

Nenorocirea s-a petrecut sâmbătă dimineaţă în jurul orelor 7.40. Potrivit primelor informaţii, tânărul, şi-a aprins o ţigară şi a aşteptat sosirea trenului ca orice călător. Când trenul s-a apropiat suficient de el victima s-a aruncat pe calea ferată, fiind decapitat de roţile trenului. Surse oficiale afirmă că intenţia slătineanului de a-şi pune capăt zilelor a fost clară.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, de la Staţia Balş, cadrele medicale nefăcând altceva decât să constate decesul bărbatului. „Este vorba de un tânăr de 31 de ani din Slatina care a fost practic decapitat de tren. El a avut intenţia de a se sinucide. S-a anunţat că victima este deja fără viaţă, aşa că echipajul nostru s-a deplasat la faţa locului doar pentru a constata decesul. Asupra sa nu s-a găsit nici un bilet de adio", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă olt, Marian Furtună.

Tragedia are loc după ce alte două persoane din Olt şi-au pierdut viaţa în accidente feroviare în această săptămână. O femeie a decedat şi alte două persoane au ajuns la spital cu răni extrem de grave în urma unui accident feroviar petrecut miercuri, 20 aprilie, pe raza localităţii Corbu. Cele trei victime se aflau într-un autoturism lovit în plin de tren. A doua zi un angajat al CFR care lucra în Gara Stoeneşti a ajuns la spital după ce a fost călcat de tren în timp ce verifica un semnal. La scurtă vreme, omul a decedat.

loading...
PUTETI CITI SI...