Dragnea și deputații PSD au făcut scut în jurul lui Eugen Bejenariu?

Postat la: 27.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Dragnea și deputații PSD au făcut scut în jurul lui Eugen Bejenariu?

Întrebat la inceputul acestui an dacă este nevoie de o nouă solicitare a Parchetului în privința deputatului PSD Eugen Bejinariu, liderul PSD Liviu Dragnea a precizat: "Nu, din câte știu eu, nefiind cvorum (în 5 decembrie - n.r.), când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi".

Totodata, Dragnea a mai adăugat că deputații PSD vor vota conform conștiinței, arătând că nu crede că se pune problema respingerii solicitării Parchetului. "Să ajungem acolo. Votăm pentru... cum dictează conștiința. Nu cred că se va pune problema să se respingă solicitarea de la Parchet, dar discutăm atunci", a afirmat Dragnea. În 5 decembrie, ședința de plen a Camerei Deputaților în care urma să se dezbată și să se voteze cererea DNA privind efectuarea urmăririi penale a deputatului Eugen Bejinariu nu a putut avea loc din cauza lipsei de cvorum.

DNA a cerut încuviințarea efectuării urmăririi penale în cazul deputatului Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul "Microsoft 2". Sesiunea parlamentara a inceput de o luna de zile si solicitarea de intrare pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor a cererii Parchetului privind efectuarea urmăririi penale a deputatului PSD Eugen Bejinariu nu s-a facut nici pana azi. De ce? Singurul care poata da un raspuns este liderul PSD Liviu Dragnea care este si presedintele Camerei Deputatilor.

loading...
PUTETI CITI SI...