Ce spune, Darius Valcov, despre misiunea PSD: ''Vom cuceri istoria...''

Postat la: 03.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce spune, Darius Valcov, despre misiunea PSD: ''Vom cuceri istoria...''

Darius Valcov, consilierul premierul, a declarat, duminica seara, ca "Rezist, Antifa de Romania sunt un praf, un firicel mic de praf in drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o meritam" si ca vocea Romaniei ar trebui sa se auda precum cele ale Italiei, Ungariei, Poloniei, Cehiei si Slovaciei.

"Trebuie sa se auda vocea Romaniei, asa cum se aude vocea Italiei, asa cum se aude vocea Poloniei, Ungariei, a Cehiei, a Slovaciei. De cine suntem numiti (extremisti - n.r.)? De Rezist de Romania, Antifa de Romania?! Haideti sa-i ocolim, sa-i sarim, pentru ca sunt un praf, un firicel mic de praf in drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o meritam", a spus la Antena 3 Darius Valcov. El a facut declaratii in contextul in care afirmase ca si vocea Romaniei trebuie sa se auda ca cele ale Poloniei sau Ungariei, sustinand ca, pe plan european, exista un dublu standard.

"Stiti care e sanctiunea care ar trebui sa li se aplice? 0,2% din PIB pe an. Nu (se aplica - n.r.) Acum au ramas 14 tari care, daca pleaca si Marea Britanie, care nu indeplinesc acest criteriu. Noi il indeplinim si atunci, pentru ca nu-l indeplinesc marii, granzii Europei, se trece peste acest aspect. Clar, clar, de departe exista un dublu standard", a afirmat Valcov, intrebat despre faptul ca sunt tari care nu indeplinesc criteriul de imrpumut guvernamental, stabilit la maxim 60% din PIB.

loading...
PUTETI CITI SI...