Ministrul Marius Dunca refuză să facă publice deplasările din bani publici ale Elisabetei Lipă

Postat la: 17.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Ministrul Marius Dunca refuză să facă publice deplasările din bani publici ale Elisabetei Lipă

Intre actualul ministru al Tineretului si Sportului Marius Dunca si fostul ministru Elisabeta Lipa nu exista nicio diferenta la prima vedere. Ambii au ajuns in fruntea MTS pe criterii politice si nicidecum profesionale sau manageriale.

Singura diferenta este ca dupa un an de zile in urma Elisabetei Lipa nu a ramas nimic, adica zero barat, iar la Dunca este tot zero, dar dupa o jumatate de an de mandat. In evaluarea PSD se scrie, negru pe alb, la capitolul Tineret și Sport: „Măsuri îndeplinite: 0, Măsuri îndeplinite parțial: 0, Măsuri neîndeplinite: 20". Asa ca orice ai pune langa zero tot zero rezulta. Totusi Lipa a excelat la un capitol la care inca Dunca este junior: la deplasari pe bani publici, atat in tara, dar mai ales in strainatate.

In acest sport, Lipa conduce detasat fata de Dunca, dar actualul ministru mai are timp sa recupereze handicapul turistic fata de fosta canotoare. ZIUAnews a solicitat ministrul Marius Dunca, in urma cu mai bine de o luna de zile, in baza Legii 544/2001 privind accesul la informatiile de interes public, cate deplasari interne si externe decontate din banii MTS (transport, cazare, diurna etc) a efectuat Elisabeta Lipa in mandatul de ministru tehnocrat al Tineretului si Sportului. Dar, fostul sef al Protectiei Consumatorului demis de Ponta dupa tragedia de la clubul Colectiv, a refuzat sa faca publice deplasarile din banii publici facute de "Uța" Lipa. E clar: o mana spala pe celalalta si ambele spala fata MTS-ului!

loading...
PUTETI CITI SI...