Constantin Căliman, director în Ministerul Educatiei, către rapidiști: „Sică, Florin Salam&company vă felicit! Vedeți că vine trenul!"

Postat la: 12.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Constantin Căliman, director în Ministerul Educatiei, către rapidiști: „Sică, Florin Salam&company vă felicit! Vedeți că vine trenul!

ZIUAnews a semnalat catre sfarsitul anuluin trecut ca Ministrul Educației plătește un director ca să taie frunză la câinii de la Dinamo București. Era vorba de Constnatin Caliman- directorul adjunct al Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar (FSSU), entitate aflata sub tutela Ministerului Educatiei.

Aceasta a ajuns pe acest post ca urmare a trocului politic facut in 2012 de catre USL, fiind sustinut si garantat de catre PNL. Tot ca urmare a sustinerii politice venite de la PNL, Caliman ajunge sa fie impus director prin detasare de la FSSU, la CSM Bucuresti, structura sportiva finantata integral din banii bucurestenilor. Insa, detasarea lui Caliman la CSM Bucuresti a durat vreo doi ani si jumatate, adica din iulie 2013 pana in decembrie 2015, perioada in care a reusit sa-i scandalizeze prin tupeu si aroganta pe majoritatea consilierilor generali, adica pe cei care dadeau banii pentru CSM Bucuresti.

Insa, din vara lui 2016, Constantinn Caliman se implica trup si suflet in noua echipa de handbal fete de la Dinamo Bucuresti, inclusiv in transferuri de jucatoare si chiar impunere de antrenori. Le-a facut capul mare celor de la Dinamo ca in doi-trei ani le face echipa de handbal fete care sa castige Liga Campionilor. Din fotoliul de director adjunct al FSSU, la toate meciurile echipei de fete, Caliman se afiseaza cu fularul lui Dinamo, fapt pentru care la meciul de anul trecut dintre Rapid si Dinamo, din Sala Rapid, a provocat un scandal imens la sfarsitul jocului.

Dar, saptamana trecuta, Constantin Caliman a provocat un nou scandal de pomina dupa meciul de handbal fete din sala Dinamo dintre Dinamo si Rapid, partida castigata de catre Dinamo, dar la un scor mai mic decat cel din tur din sala Giulesti, fapt pentru care Rapid a promovat in Liga Nationala iar Dinamo va merge la baraj.

Căliman: Felicit CS Rapid pentru calificarea în Liga Națională. E ușor atunci când... te ajută și CS Dinamo!

Nefiind la meci, ci intr-o deplasare in Portugalia, Constantin Caliman a postat pe facebook un mesaj subliminal si arogant,dar si cu tenta rasista la adresa rapidistilor, dar si a conducerii CS Dinamo, insotit de imaginea copertii cartii juenalistului si scriitorului britanic Stephen Clarke , autorul bestsellerului Un an in merde-In viata ai parte si de merde" (vezi mesajul mai jos).

„Nu imi iau intamplator cartile! Am un anumit feeling dupa care ma ghidez! Am vazut online Dinamo vs Rapid la handbal feminin! Felicit CS Rapid pentru calificarea in Liga Nationala. E usor atunci cand...te ajuta si CS Dinamo! Nu? Sica, Florin Salam&company va felicit! Vedeti ca vine trenul!". Trebuie precizat ca acest cuvant mende provine din limba franceza si insemna ca..., rahat, excerement.

Ca urmare a acestei postari, suporterii rapidistii au luat foc si mesajele acestora postate pe Facebook numai de bine nu sunt pentru Caliman, fapt pentru care l-au declarat persoana non grata acesta in sala Giulesti. Sica din mesajul lui Caliman este antrenorul de o viata al echipei de handbal feminin Rapid- Sica Marculescu.

Practic, pe langa mesajul ironic si cu tenta rasista, Caliman mai face misto si de conducerea CS Dinamo, adica de presedintele Monica Iagar si vicepresedintii George Cosac si Marin Stefan- un rapidist sadea ajuns in curtea lui Dinamo si facut peste noapte ofiter de politie la apelul bocancilor. Constantin Caliman a fost impus in 2013 ca director la CSM Bucuresti de catre fostul primar general Sorin Oprescu, fiind sustinut de viceprimarul liberal de atunci Marcel Nicolaescu, iar la alegerile locale din iunie 2016 a candidat pe listele PNL pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, dar fara succes.

Ion Teleanu

loading...
PUTETI CITI SI...