Paola Saulino a spus ca o doare mandibula dupa ce a facut sex oral cu 400 de italieni care au votat "NU" la referendum

Postat la: 21.02.2017 12:50 | Scris de: ZIUA NEWS

Paola Saulino a spus ca o doare mandibula dupa ce a facut sex oral cu 400 de italieni care au votat

Dupa ce anul trecut le-a promis barbatilor italieni ca va face sex oral cu ei daca vor vota impotriva reformelor constitutionale propuse de premierul Matteo Renzi, la referendumul din decembrie, acum Paola si-a adus aminte de importanta diasporei la scrutin.

Paola Saulino a mers in zece orase din Italia pentru a-i recompensa pe barbati pentru votul lor, in ceea ce s-a numit "Pompa Tour". A luat apoi o mica pauza deoarece acuza dureri acute de mandibula, iar acum a decis sa se aplece si asupra celor 162.000 de italieni care locuiesc in Marea Britanie, deoarece contributia lor a fost la fel de importanta.

"Italienii din UK care au votat nu la referendum sunt foarte inteligenti. De aceea as dori sa le ofer ce e mai bun. Cred ca energia lor a fost importanta pentru noi. Va multumesc, baieti! Ii rog pe toti sa ma contacteze. Daca vor fi suficient de multi doritori voi organiza Pompa Tour II in UK." a spus Paola. Ca sa evite o posibila busculada, tanara de 27 de ani, care locuieste in Los Angeles, se va rezuma la doar 100 de impatimiti ai politicii extrasi aleator din zece orase britanice.