Amantlâcurile lui Cristian Gațu. Divorțează dupa 53 de ani de căsătorie după ce s-a combinat cu menajera care se năștea cînd el se însura!

Postat la: 25.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Amantlâcurile lui Cristian Gațu. Divorțează dupa 53 de ani de căsătorie după ce s-a combinat cu menajera care se năștea cînd el se însura!

Cristian Gaţu, unul dintre cei mai cunoscuţi handbalişti ai României şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, este în plin divorţ după 53 ani de căsnicie. Soția sa, Tamara Gațu, cere despăgubiri de 500.000 lei. Divorţul şi partajul se dezbat la Judecătoria Beiuş, din judeţul Bihor.

Fostul sportiv, azi în vârstă de 79 ani, a pornit procesul de divorț cu consoarta originară din Beiuş pe motiv că, după un atac vascular cerebral suferit în timpul pandemiei, vede altfel viaţa şi nu ar mai suporta discuţiile contradictorii cu ea, după cum susţin surse din anturajul cuplului.

„În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil", a arătat în acţiunea sa Cristian Gaţu, care solicită desfacerea căsătoriei şi „revenirea pârâtei la numele purtat anterior". Tamara Gaţu nu este de acord, cerând "desfacerea căsătoriei încheiate între soţi şi păstrarea numelui dobândit în timpul căsătoriei".

Documentele publice din procesul de partaj arată că cei doi soţi s-au şi despărţit, în fapt. Au vândut casa din comuna Corbeanca, iar în timp ce Tamara Gaţu s-a mutat în oraşul natal, Beiuş, Cristian Gaţu a cumpărat un apartament în Bucureşti. Aici, după cum a descoperit Tamara Gaţu, acesta ar sta cu o femeie mai tânără, în vârstă de 53 ani - tot atatia ani cati are el de casatorie -, văduva unui fost handbalist, şi ea tot bihoreancă.

La solicitarea Tamarei Gaţu, femeia a şi fost citată la termenul de judecată din martie al procesului de divorţ, pentru a fi audiată ca martor, şi s-a prezentat în faţa instanţei, jurându-se cu mâna pe Biblie că e simplă menajeră a fostului sportiv. A susținut această variantă chiar şi atunci când, potrivit avocatului Tamarei Gațu, i s-au pus în faţă fotografiile făcute de detectivi particulari, în care apărea plimbându-se cu „angajatorul" de mână pe stradă.

Cert e că, la următorul termen de judecată, programat pentru luna aprilie, instanţa îi va audia pe cei doi soţi. Între timp, şi procesul de partaj este în curs de desfăşurare, deşi Cristian Gaţu a arătat că, din punctul său de vedere, nu au ce împărţi: casa din Corbeanca a vândut-o, banii i-a împărţit, i-a lăsat fostei soţii una din cele două maşini. Vrea doar ca „pârâta să îi restituie bunurile proprii - medalii, diplome, decoraţiuni, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte sportive, bunuri ce ţin de activitatea şi recunoaşterea sa sportivă".

Tamara Gaţu, în schimb, ca soţie înşelată şi rămasă singură la 80 ani, îi cere fostului consort despăgubiri: daune morale de 500.000 lei plus o pensie de întreţinere de 5.000 lei pe lună. Totodată, pentru că acesta a cumpărat apartamentul în care ar sta cu presupusa amantă în timpul căsătoriei, a solicitat instanţei să constate şi că „bunul imobil este bun comun dobândit în timpul căsătoriei", deci are dreptul la jumătate din valoarea acestuia.

loading...
PUTETI CITI SI...