Un italian a rămas cu inima frântă și conturile goale, după ce proaspăta soție româncă a fugit cu toată averea

Postat la: 15.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Un italian a rămas cu inima frântă și conturile goale, după ce proaspăta soție româncă a fugit cu toată averea

O femeie tânără și atrăgătoare, de 38 de ani și originară din România, este acuzată de șantaj și delapidare într-un caz care a șocat și a amuzat în același timp comunitatea. Relația romantică, aparent idilică, pe care a avut-o cu un bărbat de 62 de ani, funcționar din Irpinia, Italia, s-a dovedit a fi o capcană malefică.

Planurile femeii s-au concretizat printr-o căsătorie rapidă și promisiuni de o viață fericită împreună. Cu toate acestea, după ceremonie, și-a dezvăluit adevăratele intenții. În decursul unui an, a reușit să obțină nu mai puțin de 110.000 de euro de la partenerul său prin diverse pretexte și manipulări subtile, conform informațiilor furnizate de Il Mattino.

După ce și-a atins scopul, femeia a dispărut fără urmă, lăsându-l pe bărbat nu doar cu inima frântă de sfârșitul brusc al iubirii lor aparent perfecte, ci și cu conturile goale. Conștient de faptul că a căzut pradă unui plan malefic, bărbatul a decis să apeleze la autorități. Echipa de investigație de la compania Mirabella Eclano a preluat cazul și, după o investigație meticuloasă, a reușit să dea de urma femeii. Aceasta este acum acuzată de șantaj și delapidare și va fi adusă în fața justiției pentru acțiunile sale reprobabile.

loading...
PUTETI CITI SI...