Zvonuri de la curtea regală britanică: Prințul Harry va fi lăsat în afara testamentului regelui Charles al III-a

Postat la: 02.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Zvonuri de la curtea regală britanică: Prințul Harry va fi lăsat în afara testamentului regelui Charles al III-a

Este foarte posibil ca prințul Harry să se înstrăineze și mai mult de familia sa, deoarece au apărut informații potrivit cărora tatăl său, regele Carol al III-lea, îl va scoate din testamentul său.

Regele, care are 75 de ani, se luptă cu o boală insidioasă care ucide milioane de oameni pe an, așa că cel mai probabil se pregătește pentru momentul în care nu va mai fi. O parte importantă a acestei pregătiri este tocmai testamentul său. Nu este încă clar dacă regele va angaja un avocat care să îl ajute să își redacteze testamentul.

Deși Harry s-a grăbit să se întoarcă în Marea Britanie pentru a-și vedea tatăl după ce regele a anunțat că are cancer, asta nu înseamnă că a fost primit înapoi în familie. Potrivit surselor „Radar Online", regele Carol al III-lea primește constant sfaturi de la regina Camilla și de la fiul său mai mare, prințul William, în care atitudinea față de Harry este categoric negativă.

Tocmai pe tema moștenirii, publicația citează o sursă anonimă: „Camilla și William îl avertizează să nu-l includă acolo. Ei îi văd pe Harry și Meghan ca pe niște lacomi în căutare de faimă, în care nu se poate avea încredere". O altă sursă a adăugat: „William este dedicat să protejeze monarhia cu orice preț, chiar dacă asta înseamnă să se distanțeze de fratele său", scrie Marca.

loading...
PUTETI CITI SI...