Cristi Minculescu s-a despărțit de femeia care i-a donat o parte din ficat și are o iubită mai tânără

Postat la: 25.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Cristi Minculescu s-a despărțit de femeia care i-a donat o parte din ficat și are o iubită mai tânără

Solistul vocal de la Iris, Cristi Minculescu, s-a despărțit de Rodica, femeia care i-a salvat viața și i-a fost soție timp de 40 de ani. El a împlinit pe 9 ianuarie vârsta de 65 de ani, iar acum și-a schimbat look-ul și se pare că este într-o formă foarte bună.

„Azi mă simt ca un campion, numai datorită vouă! Vă iubesc, mulțumesc!", a scris Cristi Minculescu pe rețelele de socializare. Solistul trupei Iris a divorțat de soția lui, dupa 40 de ani de mariaj. Ea este femeia care i-a donat o parte din ficat și i-a salvat viața. Acum, Cristi Minculescu are o nouă iubită și anume managerul trupei Iris, Raluca Mihai.

Cristi Minculescu fondat trupa Iris chiar de ziua lui, în anul 1980. Formația are astăzi milioane de fani. În 2009, Cristi Minculescu a fost internat într-o clinică din Regensburg, Germania. Artistul suferea de câțiva ani de boala polichistică hepatoacută. I s-a spus ca are nevoie urgenta de transplant si sotia sa i-a oferit o parte din ficatul ei.

Medicii au facut analizele si au vazut ca e compatibila. Asa a mai primit Cristi Minculescu o noua sansa la viata si a scapat de ciroza. „Boala, care cauzează multe chisturi pe ficat și rinichi, a fost moștenită de la tatăl său și a evoluat în ultima perioadă. Chisturile s-au mărit și au început să afecteze funcțiile hepatice", a precizat dr. Dorel Săndesc, medicul timișorean care l-a consultat periodic.

loading...
PUTETI CITI SI...