Cristian Țânțăreanu a împlinit 80 de ani: "Beau de rup, mănânc orice, mă mai uit la filme pentru adulți!"

Postat la: 22.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Cristian Țânțăreanu a împlinit 80 de ani:

Cristian Țântăreanu a împlinit 80 de ani și a sărbătorit cu fast sâmbătă, pe 20 aprilie, chiar în sala lui de evenimente din Paradisul Verde, inaugurată la sfârșitul anului trecut. A avut alături invitați de seamă precum Florin Călinescu, Helmut Duckadam, Mircea Baniciu, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Camelia Potec, Iuliana Marciuc, Cristi Brancu și mulți alții.

Milionarul a mărturisit că își dorește multă sănătate de acum încolo și că este mulțumit de cum se simte acum, având în vedere că a trecut si printr-o cumpănă în materie de sănătate, atunci când a fost diagnosticat cu cancer de colon. Acum e vindecat și încearcă să se mențină sănătos. „Sănătos nu sunt, voios poate. Puteam fi mai bine, dar puteam să fiu și mai rău, una peste alta sunt mulțumit! Am peste 400 de invitați alături, vecini, rude, pe unii îi știu de 75 de ani, pe unii de 78, pe unii de 70, pe alții de 60...

Majoritatea sunt de aici, din Corbeanca, le-am luat banii și le-am făcut case. Mergem înainte dar chinuit! Petrecerea se întinde cât vrea lumea! Eu când mă ia somnul mă duc să mă culc. Acum pentru mine este importantă sănătatea, uit de la mână până la gură! Nu mai îmi dau voie nepoții să apar la televizor", a mărturisit Cristian Țântăreanu. Afaceristul a recunoscut că nu se teme de moarte, ci îi e frică de faptul că s-ar putea chinui. Până acum, lucrurile au decurs bine și recunoaște că nu se abține de la absolut nimic și se bucură de toate plăcerile vieții, fără nicio restricție.

„Am voie orice, țuică, whisky, vin și bere, beau de rup! Mănânc orice, dar nu e pasăre ca porcul, după cum e vorba aceea. Știți cum este cu o operație? E ca la o măsea, dacă nu s-a infectat, s-a vindecat.", a declarat Cristian Țânțăreanu. Omul de afaceri recunoaște că, din când în când, se mai uită și la filmele pentru adulți, care îl ajută să se relaxeze. „Deschid televizorul și mă uit la știri. Și mă mai uit la filme pentru adulți, cu astea mă mai bucur și eu. Mi-a luat soția program TV, am abonament, de ziua mea. Filmele pentru adulți nu-mi fac rău la inimă, îmi fac bine la prostată", a mărturisit Țânțăreanu.

loading...
PUTETI CITI SI...