Apartamentul în care stă Raed Arafat nu e în București. Locuință întemeietorului SMURD are adăpost anti-atomic

Postat la: 01.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Apartamentul în care stă Raed Arafat nu e în București. Locuință întemeietorul SMURD are adăpost anti-atomic

În cadrul unei emisiuni televizate, Raed Arafat a dat detalii despre apartamentul în care locuiește. În timp ce discuta despre adăposturi, a scăpat și informații despre căminul său, care apare și în declarația de avere. Chiar dacă este atât de implicat în Directoratul pentru Situații de Urgență, care ține de Ministerul de Interne, nu locuiește în București.

„Părintele" SMURD locuiește într-un apartament de 80 de metri pătrați, din Ștefăneștii de Jos. În declarația sa de avere, se arată că a achiziționat imobilul în anul 2013. Ar fi plătit o sumă colosală pentru a fi proprietar, în momentul în care a fost nevoit să se mute din Mureș. Acesta a fost achiziționat de șeful DSU în anul 2013, după cum arată declarația de avere. În plus, medicul deține și o cotă parte din casa în care locuiesc în momentul de față părinții săi în țara natală.

„Eu stau într-un bloc construit în perioada 2011-2012 și are adăpost în subsol. Poate fi folosit de locatarii blocului și este gol să știți. Oricum nu este un loc plăcut, adică nu este ca în Finlanda unde adăposturile sunt niște locuri unde copiii să nu se streseze. La noi este doar o zonă care te protejează, dar nu este organizat într-un mod plăcut. Poate vom schimba această mentalitate și ne vom pregăti mai bine în viitor", a explicat Raed Arafat.

Raed Arafat ar fi plătit 100.000 de euro pentru apartamentul comod din Ștefăneștii de jos. Înainte de a venit mai aproape de București, locuia în Sângeorgiu de Mureș, la 7 kilometri distanță de Târgu Mureș. La vremea aceea ar fi stat într-o vilă cochetă, achiziționată în anul 2001, care avea 170 de metri pătrați. Secretarul de stat a decis să vândă imobilul în anul 2018. În urma tranzacției, ar fi obținut 82.000 de euro.

loading...
PUTETI CITI SI...