Cristina Spătar in situatie grava: "Mi-e teamă să nu orbesc"

Postat la: 22.02.2017 10:54 | Scris de: ZIUA NEWS

Cristina Spătar in situatie grava:

În afară de cele nouă fertilizări pe care le-a făcut pentru a deveni mămică, Cristina Spătar nu a avut probleme de sănătate. Iată însă că acum, la 44 de ani, vederea îi joacă feste. Din cauza dioptriilor mari, de +5, artista a ajuns să fie dependentă de ochelari. Problemele oftalmologice au apărut la scurt timp după ce a născut.

"Niciodată nu am folosit ochelari, nici măcar la citit. Ţin minte că medicii îmi spuneau că am o vedere de pilot de Formula 1. Problemele au apărut fix după ce am născut. Când am început diversificarea la primul copil, la Albert, nu mai citeam bine reţetele, nu mai puteam să-i citesc poveşti. După ce am născut-o pe Aida, deja vedeam în ceaţă. Când am fost la primul control şi am aflat ce dioptrii am şi că am nevoie urgent de ochelari, am avut un şoc. Am refuzat iniţial să-i port, însă când mi-am dat seama că nu mai văd să citesc şi conduc cu dificultate, am acceptat. Acum mi-e frică să nu rămân oarbă", a declarat Cristina Spătar.

Artista şi-a luat inima în dinţi şi s-a interesat dacă poate să scape de ochelari şi, bineînţeles, dacă o operaţie i-ar mai îmbunătăţi vederea, pentru că în ultima perioadă i-a slăbit şi mai mult. "În urmă cu trei ani, aveam plus 4, la ochiul stâng, şi plus 2 la cel drept. Săptămâna trecută am fost la unul dintre cei mai buni medici oftalmologi, unde am făcut investigaţii şi am aflat că mi-au mai crescut dioptriile, iar la ochiul stâng am plus 5. Nu mă mai pot descurca nici măcar cu ochelari. Vreau să mă opereze urgent", a declarat Cristina.

Peste o săptămână, solista urmează să se supună unei intervenţii performante, cu laser, în urma căreia aceasta speră să vadă mai bine şi să scape de obiectul de care a devenit dependentă: ochelarii. Regina R&B Cristina Spătar s-a căsătorit în anul 2007 cu afaceristul Alin Ionescu, dar mariajul lor s-a încheiat, în termeni amiabili, anul trecut. Cei doi sunt părinţii a doi copii superbi. Albert are 7 ani şi este deja la şcoală, iar micuţa Aida merge la grădiniţă şi urmează să împlinească 5 anişori în aprilie. Deşi Alin şi Cristina au divorţat vara trecută, ei continuă să locuiască împreună.