Brigitte vrea să renunţe la divorţ? Cum a fost surprinsă soţia lui Ilie Năstase

Postat la: 01.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Brigitte vrea să renunţe la divorţ? Cum a fost surprinsă soţia lui Ilie Năstase

Până la marea împăcare cu Ilie Năstase, Brigitte îşi vede nestingherită de afacerile ei. Una dintre acestea este magazinul de haine dintr-un mall bucureştean, iar weekend-ul trecut a adus marfă de 80.000 de euro. Bruneta s-a ocupat personal să despacheteze hainele şi încălţămintea şi să le aşeze pe rafturi.

Chiar dacă nu vrea să recunoască, Brigitte Năstase (41 de ani) încă ţine la Ilie (71 de ani), iar dovadă stă faptul că încă îi strălucesc pe inelar verigheta şi inelul de logodnă. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe bomba sexy a lui Nasty, marţi după-amiază, luptându-se cu nămeţii pentru a ajunge la bancă, îmbrăcată într-o blană albastră şi în adidaşi. 

Şi-a rezolvat treburile cu finanţele, apoi doamna Năstase a fugit la magazinul pe care-l deţine în Mall Promenada. După cum se ştie, această afacere, de care se ocupă exemplar, este un cadou pe care Năstase i l-a oferit anul trecut şi în care a investit 40.000 de euro. Având fler de afaceristă, Brigitte a amortizat investiţia, iar acum se bucură de profit.

Săptămâna trecută, ea a bătut câteva oraşe prin Europa, iar weekend-ul trecut s-a întors cu marfă în valoare de 80.000 de euro, pe care a despachetat-o miercuri, cu ajutorul unei angajate: “Noi luăm festivalurile de modă. După ce se prezintă pe pasarelă, le aducem în magazin. Dolce Gabbana, Philipp Pleine, Dsquared sau Giuseppe Zanotti. Am adus multă marfă şi destul de scumpă. De aproape 80.000 de euro”, a declarat Brigitte Năstase pentru Click!

Brigitte a declarat adesea că nu i-a plăcut să fie întreţinută de iubiţi sau de soţi, aşa că a tras din greu pentru fiecare bănuţ. Ilie i-a oferit daruri în valoare de peste 500.000 de euro, care au constat în haine, pantofi şi genţi de fiţe, plus două apartamente, unul în Bucureşti şi un altul în Constanţa, în speranţa că Brigitte îi va trece cu vederea toate greşelile. Pentru că-i merge bine, focoasa brunetă vrea să-şi extindă afacerile şi în alt oraş.

Încurajată de profitul pe care l-a făcut din vânzarea hainelor, Brigitte Năstase vrea să-și mai deschidă un magazin. Însă nu în București, ci de data asta în Mamaia, unde deține și un apartament de lux,  în valoare de 100.000 de euro, și pe care l-a decorat ca în reviste. Din mai până în luna septembrie, bruneta locuiește la malul mării, așa că ar avea timp să se ocupe și de acest business cu haine de la branduri cunoscute. “M-am gândit să-mi mai deschid un magazin și probabil voi pune în practică această idee. La mare aș vrea. Avem și site-ul unde clienții pot vedea produsele și pot cumpăra, merge totul bine, așa că am prins curaj”, a mai declarat soția lui Ilie Năstase.  

loading...
PUTETI CITI SI...