A murit regizorul filmelor Rocky si Karate Kid

Postat la: 17.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

A murit regizorul filmelor Rocky si Karate Kid

Regizorul american John Avildsen, cunoscut mai ales pentru filmele 'Rocky' si 'Karate Kid', a murit la Los Angeles la 81 de ani, a informat vineri ziarul Los Angeles Times citat de AFP.

Avildsen a murit ca urmare a suferintelor unui cancer de pancreas, a anuntat fiul regizorului. In 1976, filmul 'Rocky', care prezinta povestea boxerului Rocky Balboa, interpretat de Sylvester Stallone, a fost recompensat cu trei premii Oscar, intre care si cel pentru cea mai buna regie. Ca urmare a succesului planetar al filmului, Sylvester Stallone va reinterpreta rolul acestui boxer de sase ori pe marele ecran intre 1976 si 2006.

John Avildsen este cunoscut si pentru a fi regizat in 1984 filmul 'Karate Kid', despre un adolescent care capata incredere datorita invatarii artelor martiale. Sylvester Stallone i-a adus un omagiu, pe contul sau de Instagram, regizorului care l-a facut celebru in intreaga lume. "R.I.P. I'm sure you will soon be directing Hits in Heaven - Thank you, Sly" (Odihneste-te in pace. Sunt sigur ca vei regiza curand dupa ce vei ajunge in Paradis - Multumesc - Sly).

loading...
PUTETI CITI SI...